Print

Wandelingen Bewegen Op Verwijzing

Van 1 mei tot 31 mei 2021 organiseren Bewegen Op Verwijzing en het lokaal bestuur een wandelproject in Rijkevorsel. Hiervoor werken we samen met enkele studenten van Thomas More Turnhout.

Bewegen Op Verwijzing helpt mensen met een gezondheidsrisico op weg naar een actiever en gezonder leven door middel van een beweegplan op maat met professionele coaching. Met het wandelproject proberen we de drempel te verlagen om Bewegen Op Verwijzing meer toegankelijker te maken. Onze BOV-coach Beate Hofkens staat open voor iedereen die een extra duwtje in de rug nodig heeft.

Het wandelboekje kun je ophalen bij de bibliotheek, apotheek, BOV-coach, huisarts, … In het wandelboekje staan verschillende wandelingen beschreven met extra doe-opdrachten en beweegmomenten voor groot en klein. Je kunt kiezen uit een wandeling van 3, 5, 7 of 10 km. Tijdens het wandelen kom je op mooie plaatsen in Rijkevorsel.

Eén van de wandelingen start aan het wandelknooppunt 16 op de kruising van het Prinsenpad en het Printheesterpad, de trage weg die uitkomt op Oude Braak. Een andere wandeling begint aan wandelknooppunt 10 op het kruispunt van de Potbergstraat en de Merelstraat. De wandelingen kunnen enkele gedaan worden met het wandelboekje.

Wandelen is een gezonde activiteit die je alleen, met vrienden of met het gezin kunt doen en waarbij je je fitter gaat voelen doorheen de dag. Voel je dat je gezondheid beter is na deze wandelingen? En heb je nood aan meer? Neem dan zeker contact op met onze BOV-coach Beate Hofkens.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Locatie
Rijkevorsel
Rijkevorsel
2310 Rijkevorsel
Datum
11/05/2021 tot 31/05/2021
Uren
Georganiseerd door

Lokaal Bestuur Rijkevorsel

Prijs
gratis
Prijs beschrijving

Basistarief: 0 euro

Leeftijd
-
Contactpersoon
Locatie
Lokaal Bestuur Rijkevorsel
Molenstraat 5
2310 Rijkevorsel
BE