Print

Een afspraak maken

Alle administratieve diensten van het lokaal bestuur werken uitsluitend op afspraak. Een afspraak maken kun je eenvoudig via het online afsprakensysteem. Klik hieronder op 'Maak een afspraak' of selecteer één van de meest gemaakte afspraken.

Let op: een afspraak maken bij de sociale dienst kan enkel telefonisch tijdens de openingsuren op het nummer 03 340 39 65.

Heel wat attesten, akten, aangiftes, uittreksels, ... kun je overigens volledig online aanvragen via het e-loket. Voor deze producten is het niet nodig om een afspraak in het gemeentehuis te maken. Zeer gebruiksvriendelijk en bovendien bespaar je zo een rit naar het gemeentehuis. Meer info: www.rijkevorsel.be/eloket.

Ook telefonisch kun je tijdens de openingsuren nog een afspraak maken via onderstaande contactgegevens:

  • Onthaal: 03 340 00 00
  • Sociale dienst: 03 340 39 65
  • Vrijetijdsdiensten: 03 340 00 53

De onthaalbalies in het OCMW-gebouw en de dienst vrije tijd blijven bereikbaar tijdens de openingsuren. Zo kun je in de bib bijvoorbeeld nog steeds PMD-zakken of cadeaubonnen kopen zonder dat je hiervoor een afspraak moet maken.

Meest gemaakte afspraken

 

Bevolking

   

   

   

   

Burgerlijke stand

Vreemdelingenzaken

    

    

Omgeving

   

Technische dienst 

   

Beleving (kinderopvang + vrije tijd)

   

   

   

Sociale  dienst

Voor de sociale dienst kan online geen afspraak worden gemaakt. Gelieve telefonisch contact op te nemen tijdens de openingsuren op het nummer 03 340 39 65.

Veiligheid

Voor de dienst veiligheid kan online geen afspraak worden gemaakt. Gelieve jouw vraag te mailen naar veiligheid@rijkevorsel.be of telefonisch contact op te nemen tijdens de openingsuren op het nummer 03 340 00 00.

Overige