Vrijwilligersdatabank

Wil je je als vrijwilliger inzetten? Wil je weten waar je vrijwilligerswerk kan doen? Ontdek hieronder welke vacatures er allemaal beschikbaar zijn voor vrijwilligers in Rijkevorsel. Misschien staat er wel iets tussen waar je al jaren naar op zoek bent!

Verenigingen of organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers kunnen hun oproep bekendmaken via www.rijkevorsel.be/vrijwilligersoproep.

Heb je problemen met het ingeven van een vacature of heb je andere vragen over de vrijwilligersdatabank, neem dan contact op met de dienst communicatie.
 

@VEUSSEL VZW

ARMEN TE KORT KEMPEN

DANS MAAR

DAVIDSFONDS RIJKEVORSEL

DE SCHAKEL VZW

FC SINT-JOZEF SK

GEZINSBOND RIJKEVORSEL

HEEMKUNDIGE KRING RIJKEVORSEL vzw

IMKERSGILDE SINT-AMBROSIUS DE RAAM

JEUGDTHEATER GLOBE

JH DE WAUWEL

KFC ZWARTE LEEUW

KVG RIJKEVORSEL (Katholieke Vereniging Gehandicapten)

KWB RIJKEVORSEL CENTRUM

KWB SINT-JOZEF RIJKEVORSEL

LOKAAL BESTUUR RIJKEVORSEL

NATUURPUNT MARKVALLEI

OUDERRAAD HET (KLEINE) MOLEKE EN SINT-LUCIASCHOOL

PAROCHIE RIJKEVORSEL

RIJKEVORSEL SWINGT

RIJKO KORFBALCLUB

RODE KRUIS RIJKEVORSEL

SAMANA RIJKEVORSEL-CENTRUM

SINT-LUCIASCHOOL

TOERISME RIJKEVORSEL

VERENIGDE RIJKEVORSELSE VRIJWILLIGE MOLENAARS

WOONHUIS HOOGMARK

WOONZORGCENTRUM DEN BREM

Vrijwilliger Woonhuis Hoogmark

Wij zijn een woonhuis met 10 bewoners gelegen in het centrum van Hoogstraten. De ideale ligging om een keertje samen de stad in te trekken of om een fietstochtje tussen de velden te maken.
In het woonhuis proberen we een huiselijke sfeer te creëren waar iedere bewoner zijn steentje kan bijdragen in de leefgroep, maar wanneer ze liever de rust even opzoeken kan dit op hun kamer of in onze tuin.
Wij als team proberen een gevarieerd aanbod van activiteiten aan te bieden, maar daar kunnen we altijd extra handen bij gebruiken!

Lees meer

Voetbalvrijwilliger

Tijdens het café-voetbalseizoen (september-april) dug-outs klaarzetten en opruimen, cornervlaggen plaatsen en opruimen, kleedkamers schoonmaken, lijnen trekken, voetbaldoelen klaarzetten en opruimen.

Lees meer

Backstage companions

Heb jij een mooie portie geduld, organisatorisch inzicht en kun je goed functioneren onder stress? Ideaal! Dan geeft Dans Maar jou graag een walkie talkie en een grote hoeveelheid verantwoordelijkheid. Jij zorgt er mee voor dat de dansers tijdig op hun plaats staan en dat alles backstage perfect verloopt. Jouw moeilijkste taak? 300 kinderen stil verplaatsen achter de schermen.

Lees meer

Multifunctionele mama’s op 28-29-30 april

Haren vlechten, make-up aanbrengen, snelle kledingwissels, veiligheidsspelden verzamelen, ... Het kan allemaal! Dans Maar zoekt nog enkele mama’s, tantes, zussen of oma’s die zich willen inzetten in de kleedkamers van onze dansers om er mee voor te zorgen dat zij er prachtig uitzien en kunnen stralen op het podium.

Lees meer

Tap-koning en toog-koningin

Wil jij de toeschouwers van de dansshow van Dans Maar voorzien van een lekker hapje en een drankje? Zorg jij dat er net genoeg schuim op het bier staat en dat de chips voor het grijpen ligt? Begroet jij de mensen met een gigantische glimlach bij de bonnetjesverkoop? Of zorg jij ervoor dat de tafels steeds proper blijven? Ideaal, geef je dan snel op als vrijwilliger bij Dans Maar.

Lees meer

Handige Harry’s en Harrietten! Forsballen gezocht op 26-30 april

Dans Maar is voor de opbouw en afbraak van hun dansshow op zoek naar een aantal mensen om de zware materialen te tillen. Zo zorg jij er mee voor dat de dansers kunnen schitteren op een prachtig podium en dat vrienden en familie comfortabel kunnen plaatsnemen in onze gloednieuwe tribune.

Lees meer

Trotse medewerkers KFC Zwarte Leeuw gezocht

KFC Zwarte Leeuw is op zoek naar gepassioneerde mensen die hun talent willen inzetten voor de club. Dat kan door projecten voor te stellen, taken uit te voeren (terreinverzorging, kantinediensten voor onze jeugdwedstrijden, kantinediensten voor wedstrijden van het eerste elftal, hulp in de business seats, goedlachse inkommedewerkers, ...) of een sportieve functie uit te oefenen (trainers, afgevaardigden, ondersteuning sportieve cel, ...).

Lees meer

Vrijwilliger (m/v) die handig is met computers en websites

VZW De Schakel is op zoek naar iemand die handig is met computerprogramma's en de website www.deschakelrijkevorsel.be kan aanpassen bij wijzigingen.

Lees meer

Lokaal dienstencentrum zoekt vrijwilligers

Het lokaal dienstencentrum zoekt voor de opstart van het dorpsrestaurant enthousiaste vrijwilligers. We hopen mensen te vinden die mee hun schouders willen zetten onder dit nieuwe project. Door de verschillende talenten van vrijwilligers kunnen we zo een uitgebreid aanbod aan activiteiten opbouwen. We zoeken voornamelijk vrijwilligers die willen helpen in het dorpsrestaurant.

Lees meer

Versterking van onze tuinwerkploeg

Imkersgilde Sint-Ambrosius De Raam is op zoek naar vrijwilligers met groene vingers die op dinsdagvoormiddag mee tuinwerkzaamheden willen verrichten op het domein van Bijencentrum De Raam.

Lees meer

Scheidsrechter voor volleybal (recreatief)

De damesploeg van KWB Sint-Jozef Rijkevorsel is op zoek naar een vrijwillige scheidsrechter die hun thuiswedstrijden zou willen fluiten.

Lees meer

Brugfiguur Rode Kruis

Het Rode Kruis is op zoek naar brugfiguren die mee helpen bruggen te bouwen tussen de school en thuis voor kinderen in de kleuter- of lagere school die het moeilijk hebben op school.

Lees meer

Proper Veussel

Natuurpunt Markvallei is op zoek naar vrijwilligers om samen de Rijkevorselse wegen en bermen zwerfvuilvrij te maken. Iedereen, jong en oud, die Veussel graag proper ziet, is welkom om een handje toe te steken! Je kunt je eenmalig inzetten of elke drie maanden.

Lees meer

Vrijwilliger Nederlandse les / Nederlands oefenen

De sociale dienst is op zoek naar iemand die Nederlandse les aan huis kan geven of Nederlands wil aanleren.

Lees meer

Muzikale talenten

Mensen jong van hart die durven voorzingen in de vieringen waarbij kinderen/jongeren betrokken zijn (voorbereidende vieringen eerste communie en vormsel, gezinsvieringen). Mensen jong van hart die muzikaal kunnen begeleiden in deze vieringen.

Lees meer

ArmenTeKort Kempen zoekt buddy's

Maak jij mee de klik naar een samenleving zonder kansarmoede? Wil je er zijn voor één dorpsgenoot in moeilijkheden? Haal je graag voldoening uit een maatschappelijk project en een gratis opleiding die je doet groeien? Kom dan zeker eens langs op één van de infosessies en wie weet word jij ook een buddy!

Lees meer

Enthousiaste ouderraad-helpers

Je helpt de ouderraad van het Moleke en de Sint-Luciaschool bij de organisatie van activiteiten (vb wandeling), verkoopsacties en/of activiteiten op school (vb schoolfeest, wafelenbak,...). Dit doe je uiteraard geheel vrijblijvend en wanneer het jou uitkomt. Alle hulp is altijd meer dan welkom! Zie je een iets groter engagement ook zitten, dan ben je ook zeker welkom om deel uit te maken van onze ouderraad.

Lees meer

Teamlid Davidsfonds Rijkevorsel

Wij zoeken iemand die cultuur in het algemeen naar Rijkevorsel wil brengen. Je brengt ideeën aan en helpt het team bij de organisatie van boeiende activiteiten.

Lees meer

Samana (ziekenzorg) zoekt vrijwilligers

Samana is de organisatie vanuit CM die zich inzet voor chronische zieken. Als plaatselijke kernwerking bieden we de zieken vorming en ontspanning aan. De thuisgebonden zieken worden maandelijks bezocht.

Lees meer

Decormedewerker

Jeugdtheater Globe is op zoek naar enkele handige Harry's of Harriëttes die ons met hun technische kennis en vaardigheden kunnen helpen bij het maken en opstellen van onvergetelijke decors.

Lees meer

Huiswerkbegeleiding Sint-Luciaschool

Wil je op vrijwillige basis kinderen begeleiden en hen leren om gestructureerd met huiswerk om te gaan? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

Lees meer

Word molenaar (m/v) in Rijkevorsels mooiste monument

De vrijwillige molenaars zijn binnen enkele jaren aan opvolging toe. Misschien heb jij wel zin om je tegen dan te bekwamen in een eeuwenoud ambacht en wil je molenaar worden en kom jij het team van meester-molenaars versterken. Heb jij zin om deel uit te maken van onze ploeg vrijwillige molenaars en wil je meer informatie? Kom dan eens vrijblijvend kennismaken als de molen draait op de tweede of laatste zondag van de maand.

Lees meer

Vrijwilliger bibliotheek Rijkevorsel

Heb je een passie voor boeken en mensen? Word dan vrijwilliger bij de bibliotheek.

Lees meer

Wijkmeesters KWB centrum

Rondbrengen Raak (maandelijks tijdschrift kwb) + organiseren van activiteiten in groepsverband.

Lees meer

Cafetariamedewerker Bezoekerscentrum Vallei van het Merkske (De Klapekster)

Bezoekerscentrum Vallei van het Merkske (De Klapekster) in Wortel-Kolonie ontvangt jaarlijks vijftigduizend bezoekers. Deze bezoekers kunnen in het bezoekerscentrum terecht voor een drankje en informatie over de omgeving. Als cafetariamedewerker sta je mee in voor het onthaal.

Lees meer

Vrijwilliger @Veussel vzw

@Veussel vzw is steeds op zoek naar helpende handen bij het organiseren, bedenken en uitvoeren van onze activiteiten

Lees meer

Vrijwilliger Peuterspeelpunt

Ontvangst van de peuters en hun (groot)ouders, koffie en thee voorzien, spelen met de peutertjes. Het peuterspeelpunt vindt afwisselend plaatsin de Kinderclub centrum en Kinderclub Sint-Jozef op woensdagvoormiddag tussen 9.30 uur en 11.30 uur. 

Lees meer

Vrijwilliger Grabbelpas Rijkevorsel

Begeleiding van vrijetijdsactiviteiten voor kinderen (2,5 tot 12 jaar) die in Rijkevorsel wonen of hier naar school gaan tijdens de korte schoolvakanties (krokusvakantie, paasvakantie en herfstvakantie). 

Lees meer

Korfbalclub Rijko is steeds op zoek naar helpende handen

Als sportvereniging met meer dan 300 leden kunnen we elke helpende hand meer dan gebruiken. We hebben een uitgebreide takenlijst waar je je ding wel in kan vinden. Aarzel niet om contact op te nemen. Je komt terecht in een bruisende verenging met zeer veel geëngageerde mensen. Een vriendenkring is bij deze direct opgebouwd of uitgebreid!

Lees meer

Medewerkers FC Sint-Jozef SK

Voor de dagelijkse werking van onze club zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Die kunnen zowel tijdens de week (wassen en opvouwen sportkledij, onderhoud installaties), als in het weekend (kantine, begeleiding teams) worden ingezet.

Lees meer

Pagina's