Print

Politie

De gemeente Rijkevorsel behoort, samen met Hoogstraten en Merksplas tot de politiezone Noorderkempen. Het hoofdcommissariaat bevindt zich in Hoogstraten. Drie wijkposten zijn gesitueerd in Rijkevorsel, Merksplas en Meer.

Het gebouw van de wijkpost Rijkevorsel bevindt zich naast het parkje op het Doelenpad (Doelenpad 8). Je kunt er op afspraak terecht voor klachten of aangiftes. De wijkpost in Rijkevorsel kun je  tijdens de openingsuren (zie onder) bereiken op het nummer 03 340 88 50. Buiten deze openingsuren wordt het algemene oproepnummer doorgeschakeld naar de hoofdpost in Hoogstraten.

 

Maak online een afspraak met de politie

Een klacht neerleggen of aangifte doen bij de politiezone Noorderkempen? De politie beschikt over een online afsprakenagenda, zodat je zelf jouw afspraak kunt inplannen.

Waarom een afspraak?

Er zijn tal van voordelen. Je kunt van thuis uit bekijken welke momenten jou het beste passen. Eens je op ons kantoor bent, hoef je niet meer te wachten en word je verder geholpen door de juiste persoon. Bovendien weet je op voorhand welke documenten je dient mee te brengen. Heb je toch nood aan een dringend bezoek en lukt het niet meer om een afspraak te maken? Bel ons op, of kom even langs, dan kan de onthaalmedewerker je ter plaatse een afspraak geven. Hou er rekening mee dat reeds geplande afspraken voorrang hebben op nieuwe afspraken.

Uiteraard blijft de politie 24/7 beschikbaar voor dringende hulp. In zulke gevallen kun je het noodnummer 112 contacteren.

Hoe maak je online een afspraak?

Je kunt online een afspraak maken op de website www.politie.be/5363. Het handige afsprakensysteem wijst vanzelf de weg.

Heb je geen internet of twijfel je of je wel aangifte dient te doen? De politie geeft graag advies en maakt indien nodig een afspraak.

Je kunt het hoofdkantoor in Hoogstraten dagelijks bereiken tussen 8.00 en 17.00 uur op het nummer 03 340 88 00. De wijkpost in Rijkevorsel kun je bereiken op het nummer 03 340 88 50 tijdens de openingsuren:

  • maandag: 9.00-12.00 uur en 17.00-20.00 uur
  • woensdag: 13.00-17.00 uur
  • vrijdag: 9.00-12.00 uur