Print

Speelpleinwerking Kiekeboe

Ook deze zomervakantie staat speelpleinwerking Kiekeboe weer paraat om alle jongeren die in Rijkevorsel wonen of er naar school gaan een zomer vol plezier te laten beleven! Hieronder vind je wat informatie terug over de Kiekeboewerking. Extra informatie vind je terug in onze Kiekeboefolder, die verspreid werd via de scholen maar ook verkrijgbaar is bij de jeugddienst en de Kinderclub en raadpleegbaar is onderaan deze webpagina. Hopelijk mogen we jullie deze zomer ook verwelkomen!

Openingstijden

Tussen 2 juli en 24 augustus worden er zeven weken Kiekeboe georganiseerd voor de kleuters en de kinderen van de lagere school. Dit wil zeggen dat de kinderen elke werkdag kunnen komen spelen, behalve tijdens onze sluitingsweek van 16 tot en met 20 juli. Voor de activiteiten die doorgaan van maandag tot donderdag moet je niet vooraf inschrijven. Voor onze uitstappen op vrijdag (bij de kleuters zijn dit er maar vier, de andere vrijdagen spelen zij in Kinderclub centrum) is vooraf inschrijven verplicht.

Kostprijs

Een standaard dagje Kiekeboe loopt van 8.30 uur tot 16.30 uur en kost 6 euro. Maakt je kind gebruik van de voor- of naopvang in de Kinderclub (voor 8.30 uur of na 16.30 uur) betaal je hiervoor 0,90 euro per begonnen half uur. In de Kinderclub centrum is er voor- en naopvang van 6.45 uur tot 19 uur. In Kinderclub Sint-Jozef is er voor- en naopvang van 7 uur tot 18 uur.

Tienerwerking zomer 2018

Ook voor de tieners (10 tot 16 jaar) staan er weer een heleboel activiteiten op het programma. Meer informatie hierover vind je terug in onze Tienerfolder die je vanaf half mei kan ophalen bij de jeugddienst, de bibliotheek en het onthaal van het gemeentehuis maar ook kan raadplegen onderaan deze webpagina. 

Inschrijven

Ben jij overtuigd en wil je ook graag meedoen aan met een activiteit? Je kan jezelf vanaf maandag 4 juni 2018 om 19 uur online inschrijven voor de uitstappen op vrijdag en voor opvang in de Kinderclub op 27, 28, 29, 30 en 31 augustus 2018 via de link www.i-school.be/login. Weet je niet hoe je online moet inschrijven? Bekijk dan zeker onze 'handleiding online inschrijven' die je onderaan deze webpagina kan vinden!

Vanaf nu is het verplicht om eenmalig een inschrijvingsformulier van de Kinderclub ondertekend binnen te brengen. Deze kan je ophalen in de Kinderclub. Daarna vragen we om minstens één keer per jaar je gegevens na te kijken en iets te laten weten als er wijzigingen zijn gebeurd. Dit kan je doen via je I-school inschrijvingswebsite onder de tab 'mijn gegevens'.