Print

Speelpleinwerking Kiekeboe

Nog eventjes wachten totdat het weer zomervakantie is... Hieronder vind je alvast algemene informatie over speelpleinwerking Kiekeboe. Zo kunnen jullie toch al een beetje beginnen dromen! 

Tijdens de zomervakantie staat speelpleinwerking Kiekeboe  paraat om alle jongeren die in Rijkevorsel wonen of er naar school gaan een zomer vol plezier te laten beleven! Hieronder vind je wat informatie terug over de Kiekeboewerking. Extra informatie vind je terug in onze Kiekeboefolder, die in de loop van de maand mei verspreid wordt via de scholen maar ook verkrijgbaar is bij de jeugddienst en de Kinderclub en raadpleegbaar is onderaan deze webpagina. 

Openingstijden

Tussen 6 juli en 28 augustus worden er zeven weken Kiekeboe georganiseerd voor de kleuters en de kinderen van de lagere school. Dit wil zeggen dat de kinderen elke werkdag kunnen komen spelen, behalve tijdens onze sluitingsweek van 20 tot en met 24 juli 2020. Voor de activiteiten die doorgaan van maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag moet je niet vooraf inschrijven. Voor onze uitstappen op woensdag (niet voor de kleuters, zij spelen altijd in Kinderclub centrum) is vooraf inschrijven verplicht.

Kostprijs

Een standaard dagje Kiekeboe loopt van 8.30 uur tot 16.30 uur en kost 6 euro. Maakt je kind gebruik van de voor- of naopvang in de Kinderclub (voor 8.30 uur of na 16.30 uur) betaal je hiervoor 0,90 euro per begonnen half uur. In de Kinderclub centrum is er voor- en naopvang van 6.45 uur tot 19 uur. In Kinderclub Sint-Jozef is er voor- en naopvang van 7 uur tot 18 uur.

Tienerwerking zomer 2020

Ook voor de tieners (10 tot 16 jaar) staan er weer een heleboel activiteiten op het programma. Meer informatie hierover vind je terug in onze Tienerfolder die je vanaf half mei kan ophalen bij de jeugddienst, de bibliotheek en het onthaal van het gemeentehuis maar ook kan raadplegen onderaan deze webpagina. 

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf begin juni 2020 via de link www.i-school.be/login. Weet je niet hoe je online moet inschrijven? Bekijk dan zeker onze 'handleiding online inschrijven' die je onderaan deze webpagina kan vinden!

Vanaf nu is het verplicht om eenmalig een inschrijvingsformulier van de Kinderclub ondertekend binnen te brengen. Deze kan je ophalen in de Kinderclub. Daarna vragen we om minstens één keer per jaar je gegevens na te kijken en iets te laten weten als er wijzigingen zijn gebeurd. Dit kan je doen via je I-school inschrijvingswebsite onder de tab 'mijn gegevens'. 

Monitor worden? 

Woon jij in Rijkevorsel én ben je 17 jaar (of 16 jaar en in het bezit van een animatorenattest) en wil jij deze zomer graag komen werken als monitor? Vul dan onderstaand inschrijvingsformulier in en bezorg het voor 16 februari 2020 terug aan de jeugddienst!