Print

Speelpleinwerking Kiekeboe

 

Ondanks de maatregelen die opgevolgd moesten worden, heeft de jeugd van Rijkevorsel toch weer een bubbeltastische zomer gehad! In mei mogen jullie hier meer info verwachten over speelpleinwerking Kiekeboe tijdens zomer 2021. Uiteraard mag je al contact opnemen met de jeugddienst als je al dringende vragen zou hebben! 

Monitor worden? 

Ben jij op 1 januari 2021 17 jaar, of 16 jaar én in het bezit van een animatorenattest, en werk je graag met kinderen? Vul dan snel het inschrijvingsformulier (te downloaden onderaan deze pagina) in en bezorg het voor 14 februari 2021 aan de jeugddienst of de Kinderclub, samen met een uittreksel uit het strafregister. Deze kun je aanvragen bij de dienst burgerzaken of online via het e-loket op de website van het lokaal bestuur. Let wel op dat je het inschrijvingsformulier volledig invult. De weken die je kunt werken, kun je best allemaal opgeven want dit vergroot de kans op een mooie periode als monitor.

Normaal gesproken organiseren we halverwege maart een verplichte sollicitatiedag voor de nieuwe monitoren en een weekje later worden de werkrooster voor de zomervakantie uitgedeeld. Deze activiteiten zijn dit jaar uiteraard onder voorbehoud van de maatregelen in het kader van het coronavirus.