Print

Speelpleinwerking Kiekeboe

Tijdens de grote vakantie staat de Kinderclub samen met speelpleinwerking Kiekeboe weer garant voor een portie spelplezier. In onze verschillende speelhoeken is er ruimte voor elk kind om zich volledig uit te leven. 

Iedere dag is er zowel in de voor- als in de namiddag een geleide activiteit voorzien voor de kinderen. Kinderen zijn vrij om te kiezen om aan deze activiteit deel te nemen. We vragen de kinderen wel steeds om te luisteren naar de inleiding van de activiteit. Daarna maken ze hun eigen keuze. Nemen ze geen deel aan de activiteit dan kunnen ze zelf kiezen waarmee ze wel willen spelen of wat ze op dat moment willen doen. We vinden het belangrijk om kinderen een leuke vrije tijd te bieden en hen zo veel mogelijk speelkansen te bieden, binnen een veilig kader.

Meer info over speelpleinwerking Kiekeboe tijdens zomer 2022 kunnen jullie binnenkort hier terugvinden.

Monitor worden? 

Ben jij op 1 januari 2022 17 jaar, of 16 jaar én in het bezit van een animatorenattest, en werk je graag met kinderen? Vul dan snel het inschrijvingsformulier in en bezorg het voor 20 februari 2022 aan de jeugddienst of de Kinderclub, samen met een uittreksel uit het strafregister. Deze kun je aanvragen bij de dienst burgerzaken of online via het e-loket. Let wel op dat je het inschrijvingsformulier volledig invult. De weken die je kunt werken, kun je best allemaal opgeven want dit vergroot de kans op een mooie periode als monitor.

Voor de nieuwe monitoren staat er een verplichte sollicitatiedag gepland op zaterdag 5 maart 2022 van 9 tot 12 uur. Hou ook alvast vrijdagavond 25 maart 2022 vrij, want dan staat het uitdelen van de werkrooster gepland.