Print

Speelpleinwerking Kiekeboe

Ook deze zomervakantie staat speelpleinwerking Kiekeboe weer paraat om alle jongeren die in Rijkevorsel wonen of er naar school gaan een zomer vol plezier te laten beleven! Hieronder vind je wat informatie terug over de Kiekeboewerking. Extra informatie vind je terug in onze Kiekeboefolder, die verspreid wordt via de scholen maar ook verkrijgbaar is bij de jeugddienst en de Kinderclub of binnenkort raadpleegbaar is onderaan deze webpagina. Hopelijk mogen we jullie deze zomer ook verwelkomen!

Openingstijden

Tussen 3 juli en 25 augustus worden er zeven weken Kiekeboe georganiseerd voor de kleuters en de kinderen van de lagere school. Dit wil zeggen dat de kinderen elke werkdag kunnen komen spelen, behalve tijdens onze sluitingsweek van 17 tot en met 21 juli. Voor de activiteiten die doorgaan van maandag tot donderdag moet je niet vooraf inschrijven. Voor onze uitstappen op vrijdag (bij de kleuters zijn dit er maar vier, de andere vrijdagen spelen zij in Kinderclub centrum) is vooraf inschrijven én betalen verplicht.

Kostprijs

Een standaard dagje Kiekeboe loopt van 8.15 uur tot 16.30 uur en kost 6 euro. Maakt je kind gebruik van de voor- of naopvang in de Kinderclub (voor 8.30 uur of na 16.30 uur) betaal je hiervoor 0,90 euro per begonnen half uur. In de Kinderclub centrum is er voor- en naopvang van 6.45 uur tot 19 uur. In Kinderclub Sint-Jozef is er voor- en naopvang van 7 uur tot 18 uur.

Tienerwerking zomer 2017

Ook voor de tieners (10 tot 16 jaar) staan er weer een heleboel activiteiten op het programma. Meer informatie hierover vind je terug in onze Tienerfolder die je vanaf half mei kan ophalen bij de jeugddienst, de bibliotheek en het onthaal van het gemeentehuis maar ook kan raadplegen onderaan deze webpagina. 

Inschrijven

Ben jij overtuigd en wil je ook graag meedoen aan met een activiteit? Je kan jezelf vanaf maandag 29 mei 2017 om 19 uur online inschrijven voor de uitstappen op vrijdag en voor opvang in de Kinderclub op 28, 29, 30 en 31 augustus 2017 via de link www.i-school.be/login. Weet je niet hoe je online moet inschrijven? Bekijk dan zeker onze 'handleiding online inschrijven' die je onderaan deze webpagina kan vinden!

Ook wanneer je online inschrijft, is het verplicht om een ingevulde inschrijvingsfiche en medische fiche te bezorgen aan de jeugddienst of de Kinderclub voordat je kind deelneemt aan een activiteit. Je kan de papieren versie afgeven op de jeugddienst of de Kinderclub maar je kan de fiches ook online invullen via de het online inschrijvingsformulier (in te vullen vanaf 29 mei 2017).