Print

Speelpleinwerking Kiekeboe

Tijdens de grote vakantie werken de Kinderclub en speelpleinwerking Kiekeboe weer samen om een zomervakantie vol met spelplezier te garanderen. In onze verschillende speelhoeken is er ruimte voor elk kind om zich volledig uit te leven.

Iedere dag is er zowel in de voor- als in de namiddag een geleide activiteit voorzien voor de kinderen. Kinderen zijn vrij om hieraan deel te nemen of hun eigen spel te spelen. We vinden het belangrijk om kinderen een leuke vrije tijd te bieden en hen zo veel mogelijk speelkansen te bieden, binnen een veilig kader.

Waar kan ik gaan spelen?

Deze zomervakantie kunnen zowel de kleuters als de lagereschoolkinderen spelen op twee locaties:

  • Kinderclub centrum (Molenstraat 22)
  • Kinderclub Sint-Jozef (Pioenstraat 26)

In de Kinderclub centrum kunnen max. 140 kinderen op eenzelfde dag komen spelen. In de Kinderclub Sint-Jozef zijn dit er max. 60. Je moet je kind dus vooraf inschrijven voor een dagje speelpleinwerking op de gekozen locatie.

Op woensdag is er steeds een uitstap voorzien voor de lagereschoolkinderen. Zij mogen dan kiezen of ze mee op uitstap gaan of liever in de Kinderclub spelen. Voor de tieners is er geen speelpleinwerking, maar ook voor hen staan er regelmatig uitstappen gepland.

Alle info over de uitstappen vind je terug in onze folders die je binnenkort op deze website kunt downloaden.

Wanneer kan ik gaan spelen?

Van maandag 3 juli tot en met donderdag 31 augustus 2023 organiseert het lokaal bestuur speelpleinwerking Kiekeboe.

Tijdens de week van 17 tot en met 21 juli 2023 én op dinsdag 15 augustus 2023 zijn de deuren van de Kinderclub en speelpleinwerking Kiekeboe gesloten.

Wat kost een dagje Kiekeboe?

Een dagje Kiekeboe start om 9.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Hiervoor betaal je € 8, ongeacht hoe lang je komt spelen. Als je kind ook gebruik maakt van de vooropvang (6.45 – 9.00 uur) of de na-opvang (16.00 – 18.30 uur), dan betaal je € 0,90 per begonnen halfuur.

Monitor worden?

Wil jij tijdens de zomervakantie monitor worden op speelpleinwerking Kiekeboe? Vul dan het inschrijvingsformulier monitoren in en bezorg het voor 20 februari 2023 terug aan de jeugddienst of de Kinderclub?

Noteer alvast volgende data in je agenda:

  • Zaterdag 4 maart 2023 (9 - 12 uur): Sollicitatiedag nieuwe monitoren
  • Vrijdag 24 maart 2023 (19 - 21 uur): Uitdelen werkroosters