Print

Openbare verkoop

De gemeente heeft elk jaar uit dienst gestelde voertuigen, fietsen, houtloten, meubilair en andere nog waardevolle zaken die ze aan het publiek wil aanbieden.

In tegenstelling tot de voorbije jaren zal er nu geen openbare verkoop worden gehouden in het gemeentemagazijn.  Alles zal nu online verkocht worden via een veilingsite. Dit houdt in dat de goederen gedurende enkele weken te koop aangeboden zullen worden en ze worden toegewezen aan de hoogste bieder.

De veiling die op www.io-auctions.com zal plaatsvinden, zal starten vanaf maandag 24 april 2017.Er zal ook een kijkdag georganiseerd worden op dinsdag 9 mei 2017 van 10.00 tot 12.00 uur voor de geïnteresseerden. Deze zal doorgaan in het gemeentemagazijn, Vijversweg 12, voor fietsen, voertuigen, werktuigen, meubilair en nog veel andere zaken. Op de terreinen van het SAS kan u dan een kijkje gaan nemen voor de loten hout, kasseien en gevelsteen.

Op dinsdag 16 mei zal de veiling dan sluiten en een week later op 23 mei 2017 kunnen de goederen afgehaald worden. Voor het afhalen van de loten gevelsteen, kasseien en hout op het SAS zal de technische dienst klaar staan met een kraan en heftruck om alles te helpen laden voor de kopers.

Let wel: bij elke bieding betaalt u 17% opgeld bestemd voor het veilinghuis. Op het geboden bedrag dient geen BTW betaald te worden.