Print

Openbare verkoop

Het lokaal bestuur heeft elk jaar uit dienst gestelde voertuigen, fietsen, houtloten, meubilair en andere nog waardevolle zaken die ze aan het publiek wil aanbieden.

In tegenstelling tot de voorbije jaren wordt er geen openbare verkoop gehouden in het gemeentemagazijn. Alles verloopt nu online via een veilingsite. Dit houdt in dat de goederen gedurende enkele weken te koop aangeboden zullen worden en ze worden toegewezen aan de hoogste bieder. 

Let wel: bij elke bieding betaal je 15 % opgeld bestemd voor het veilinghuis. 

Online verkoop 20 mei tot 9 juni 2022

Het lokaal bestuur organiseert tot en met donderdag 9 juni een openbare verkoop van een groot aantal materialen en artikelen die zich momenteel in het gemeentelijk magazijn bevinden. De technische dienst heeft een inventaris opgemaakt van de geschikte materialen: het gaat over fietsen, voertuigen, tafels, stoelen en nog veel meer.

De verkoop gebeurt online via het veilinghuis Melase BVBA. Op de website van Melase vind je alle koopwaren terug. 

Kijkdag op 8 juni

Op woensdag 8 juni is er een kijkdag in het magazijn (Vijversweg 12). Tussen 10.00 en 12.00 uur kun je er de materialen en vervoermiddelen komen bekijken. Je kunt je aanmelden aan poort 1, dit is de grote poort achteraan het magazijn vlakbij het recyclagepark.

De veiling wordt afgesloten op donderdag 9 juni om 18.30 uur. De verkochte goederen kunnen vervolgens opgehaald worden in het magazijn op dinsdag 21 juni tussen 10.00 en 12.00 uur.