Print

Infogids

De gemeente Rijkevorsel heeft alle nuttige informatie over de gemeente gebundeld in de Infogids Rijkevorsel. In deze infogids vind je meer uitleg over de dienstverlening van de verschillende diensten van het lokaal bestuur, evenals een handig overzicht van alle contactgegevens en openingsuren. Ook andere instanties en organisaties komen aan bod.

We willen deze gids voortdurend verbeteren. Daarom rekenen we ook op jullie. Suggesties, opmerkingen of foutjes kun je altijd doorgeven aan de dienst communicatie.

Wil je de infogids graag digitaal lezen? Surf dan naar de website van Inforegio

De infogids is een samenwerking van de firma Inforegio en het lokaal bestuur Rijkevorsel en is mede mogelijk dankzij de advertenties van lokale handelaars. 

Update 17 november 2021

De laatste editie van de infogids dateert van 2018. In het voorjaar van 2022 zal er een nieuwe versie verschijnen. In november en december zal Viviane Van Elven, commercieel afgevaardigde van de firma Inforegio, de Rijkevorselse ondernemers bezoeken in functie van de advertentiewerving. Heb je hierover vragen, dan kun je steeds de dienst communicatie contacteren.