Print

Toerisme Rijkevorsel

Dienst Toerisme

Kilometers stappen en trappen langs uitgestrekte velden en weiden, langs het kanaal.
Graven in de tijd in onze musea.
Genieten van een heerlijk Veusseltje.

Je wil Rijkevorsel en omgeving ontdekken? Voor al je vragen over onze Kempense gemeente kun je terecht bij de infobalie in de Leo Pleysierbibliotheek of de onthaalbalie van het lokaal bestuur.

We helpen je met plezier verder en geven graag meer informatie over fiets- en wandelroutes, verblijfsmogelijkheden, bezienswaardigheden, evenementen, streekproducten,... van Rijkevorsel en omstreken.

Ontdek alle toeristische voorzieningen op www.rijkevorsel.be/toerisme.

Toerisme Rijkevorsel VZW

Toerisme Rijkevorsel vzw is een groep van enthousiaste vrijwilligers die tot doel hebben het toerisme in Rijkevorsel te verdedigen, te bevorderen, te spreiden en te ordenen. Een nauwe samenwerking met de medewerkers Toerisme en Onthaal verzekert een optimaal onthaal van de toerist.

Toerisme Rijkevorsel vzw voert samen met de gemeentelijke medewerkers volgende taken uit : meewerken aan het beleidsplan toerisme, secretariaatswerk van de vereniging, opvolgen van de regelgeving en subsidies inzake toerisme, uitwerken van promotionele activiteiten, organiseren van toeristische activiteiten, overleg lokaal bestuur, netwerken en samenwerken met andere diensten en gemeenten, uitbaten infokantoor, beheer van de molen en uitbating van het bezoekerscentrum.

Ontdek de activiteiten van Toerisme Rijkevorsel vzw op www.rijkevorsel.be/activiteitenVT.