Print

2310 op sociale media

Het lokaal bestuur van Rijkevorsel beschikt over verschillende kanalen die actief zijn op sociale media. Zo is er een algemene pagina met als titel ‘2310 Rijkevorsel’, zowel op Facebook als op Instagram. Daarnaast is er ook een LinkedIn-pagina van het Lokaal bestuur. Met deze pagina’s willen we je nog beter informeren over de diensten en activiteiten die het lokaal bestuur aanbiedt. Wil je op de hoogte blijven via deze kanalen, klik dan op onderstaande linken en volg ons!

Facebookpagina's vrije tijd en beleving

De cluster Beleving (vrije tijd, BKO en onderwijs) beschikt over vier verschillende Facebookpagina's.

Beleef Rijkevorsel’ licht je in over alles wat met vrije tijd te maken heeft. Of het nu over cultuur, sport, erfgoed, toerisme, jeugd of evenementen gaat, op deze pagina vind je gegarandeerd je gading.

Met ‘Kind in Rijkevorsel’ ben je op de hoogte over wat we allemaal organiseren voor kinderen, denk maar aan activiteiten of acties van de Kinderclub, het Huis van het Kind, het Peuterspeelpunt, de Grabbelpas, Speelpleinwerking Kiekeboe, …

Bibliotheek Rijkevorsel’ is de pagina bij uitstek om te weten welke lezingen op de planning staan, welke boeken echte aanraders zijn en wat de laatste nieuwtjes zijn in bibliotheekland.

'GLS De Wegwijzer' is uiteraard de pagina waar je alles te weten  komt van de Gemeentelijke Lagere School De Wegwijzer.

#2310rijkevorsel

Tenslotte lanceren we ook de hashtag #2310rijkevorsel. Heb je een mooie foto genomen van Rijkevorsel en wil je deze posten op sociale media? Tag deze dan met #2310rijkevorsel. Op die manier willen we alle fraaie beelden van onze gemeente verzamelen. Door je foto te taggen met #2310rijkevorsel ga je ermee akkoord dat we je foto('s) mogen gebruiken in onze communicatie. Wie weet delen we jouw foto met onze Instagrampagina of prijkt deze binnenkort in de 2310!