Gemeentehuis

Molenstraat 5
2310 Rijkevorsel
telefoon: 03 340 00 00
Openingsuren
maandag:
9:00-12:30 , 13:30-19:30
dinsdag:
9:00-12:00
woensdag:
9:00-12:00
donderdag:
9:00-12:00
vrijdag:
9:00-12:00

Laatste nieuws

Verknal jouw feest niet met vuurwerk!

Wil je vuurwerk afschieten op oudejaarsavond, dan heb je een toelating van de burgemeester nodig. Je moet hiervoor een vergunning aanvragen bij het lokaal bestuur van Rijkevorsel. Het vuurwerk mag enkel afgeschoten worden op oudejaarsavond tussen 23.30 uur en 00.30 uur. 

Lees meer

Registreer je via sms voor een plaats op de feestbus

Het lokaal bestuur van Rijkevorsel en De Lijn zorgen ervoor dat fuifnummers veilig van en naar hun feestbestemming worden gebracht tijdens oud en nieuw. Net zoals vorig jaar moet je je registreren om een Oudjaar SMS-ticket te verkrijgen.

Lees meer

Het lokaal bestuur werft aan...

Het lokaal bestuur van Rijkevorsel is op zoek naar een gemotiveerde collega ter versterking van de technische dienst van het OCMW.

Lees meer

Organiseer je een activiteit voor een goed doel? Laat het ons weten!

Op het einde van het jaar worden er traditiegetrouw acties georganiseerd voor verschillende goede doelen, denk maar aan Rode Neuzen Dag of de Warmste Week. Wil je een evenement organiseren in Rijkevorsel? Vergeet dan niet om hiervoor een aanvraag in te dienen bij het evenementenloket en jouw activiteit in te voeren in de UiTdatabank.

Lees meer

Rijkevorsel digitaal: het e-loket in een nieuw jasje

Vanuit je luie zetel online een attest aanvragen en deze vervolgens meteen in jouw mailbox ontvangen...  Dankzij het e-loket of elektronisch loket is dit al een tijdje mogelijk in Rijkevorsel. Voor een duidelijk en gestructureerd overzicht kun je nu terecht in het vernieuwde e-loket, waar je voortaan alle digitale diensten op één pagina aantreft.

Lees meer
Alle nieuwsberichten

Meldingsformulier

Wil je iets melden?
Zit je met een probleem?

Laat het ons weten!

 

 

Meldingsformulier

BIB
 

E-LOKET
 

POLITIE
 

OCMW

ONDERWIJS

BRANDWEER

  in Rijkevorsel

Alle activiteiten