Gemeentehuis

Molenstraat 5
2310 Rijkevorsel
telefoon: 03 340 00 00
Openingsuren
maandag:
9:00-12:00 , 15:30-19:30
dinsdag:
9:00-12:00
woensdag:
9:00-12:00 , 13:00-15:30
donderdag:
9:00-12:00
vrijdag:
9:00-12:00
Op afspraak

Laatste nieuws

Sint- en pietenparcours in het Gemeentebos

Sinterklaas is in het land! Om zijn verjaardag te vieren heeft het lokaal bestuur van Rijkevorsel speciaal voor de kinderen een Sint- en pietenparcours uitgestippeld in het Gemeentebos in Sint-Jozef Rijkevorsel.

Lees meer

Goed rapport van de inwoners voor de gemeentelijke communicatie

In mei en juni kregen de inwoners van Rijkevorsel de kans om hun mening te geven over de  gemeentelijke communicatie. De resultaten zijn over het algemeen positief tot zeer positief. Met de bevindingen gaat het lokaal bestuur aan de slag om de communicatie waar nodig bij te sturen en te optimaliseren.

Lees meer

Oppompverbod op onbevaarbare waterlopen aangepast

Op 18 november 2020 werd het captatieverbod op de onbevaarbare waterlopen binnen de provincie Antwerpen aangepast. Voor enkele kleinere, ecologisch kwetsbare beken is het waterpeil nog niet voldoende hersteld van de droge zomerperiode. Het geldende captatieverbod blijft daarom in een beperkt aantal stroomgebieden nog van kracht.

Lees meer

Rijkevorsel kleurt groener door acties 1.001 bomen en Behaag onze Kempen

Elk gezin uit Rijkevorsel kreeg een gratis boom aangeboden via de 1.001-bomencampagne. Maar liefst 592 Rijkevorselse gezinnen gingen in op dit aanbod. Daarnaast bestelden 65 gezinnen ook nog extra plantgoed via de actie Behaag onze Kempen. Dankzij deze acties kleurt Rijkevorsel binnenkort een stuk groener!

Lees meer

Vogelgriep: ophokplicht voor pluimvee

Omwille van enkele gevallen van vogelgriep zijn alle particulieren in ons land verplicht om hun kippen, duiven of andere siervogels op te hokken of af te schermen. Er is geen risico verbonden voor consumenten. Vlees en eieren van pluimvee kunnen in alle veiligheid gegeten worden.

Lees meer
Alle nieuwsberichten

Meldingsformulier

Wil je iets melden?
Zit je met een probleem?

Laat het ons weten!

 

 

Meldingsformulier

BIB
 

E-LOKET
 

POLITIE
 

OCMW

ONDERWIJS

BRANDWEER

  in Rijkevorsel

Alle activiteiten