Print

Speelterreinen

In Rijkevorsel zijn er maar liefst veertien speelpleintjes, verspreid over het hele dorp!

Om de speelpleintjes beter te leren kennen, organiseert het lokaal bestuur tijdens de zomermaanden een fotozoektocht op alle speelpleintjes. Je kan je gratis exemplaar van deze zoektocht ophalen in het gemeentehuis en de bibliotheek of je kan hem ook gratis downloaden via de link onderaan deze pagina.

Verdien kermisjetons door te ravotten op onze Rijkevorselse speelpleintjes!

Hoera! Deze zomer zal er opnieuw kermis gevierd worden in Rijkevorsel. Vooral voor de kleinsten onder ons is dit iets om naar uit te kijken. Ook voor hen was het afgelopen jaar niet gemakkelijk door Covid-19. Het lokaal bestuur wil hen daarom extra verwennen met gratis kermisjetons. Zij kunnen deze gebruiken op de kermis in Sint-Jozef (weekend van 24 juli) en de kermis in het centrum (weekend van 28 augustus).

Alle kinderen die zijn geboren tussen 2008 en 2018 krijgen sowieso de kermisjetons van vorig jaar, ter waarde van € 5. De kinderen die zijn geboren tussen 2009 en 2019 kunnen nog extra jetons ter waarde van € 5 verdienen door deel te nemen aan onze fotozoektocht! Alle info over de kermisactie vindt je terug op www.rijkevorsel.be/kermisactie2021!