Print

Gemeentelijk sportveld Bavelstraat

Op het gemeentelijk sportveld Bavelstraat heeft het gemeentebestuur verzorgde en uitdagende faciliteiten voorzien om aan je lichamelijke conditie te werken. 

Zo kun je je uithoudingsvermogen verbeteren op de atletiekpiste en de Finse piste. De afstanden voor beide pistes zijn 344 m voor de atletiekpiste en 410 m voor de Finse piste.
Wil je je weerstand opbouwen door aan intervaltraining te doen, dan kun je dit op de speciaal aangelegde heuvels naast het voetbalveld.
Voor de sporters onder ons die niet enkel hun uithouding of weerstand willen verbeteren, maar graag werken aan hun ganse lichaam, zijn er de fit-o-meteroefeningen. Hierin vind je een grote variatie aan spierversterkende en stabilisatieoefeningen.
Ook het voetbalveld kan gebruikt worden. In de maanden mei, juni en juli is deze echter niet toegankelijk wegens jaarlijks onderhoud.

De sportterreinen zijn vrij te gebruiken. Enkel voor trainingen of wedstrijden op het voetbalveld moet je reserveren bij dienst onthaal (onthaal@rijkevorsel.be - 03 340 00 00) of bij de sportdienst (sportdienst@rijkevorsel.be - 03 340 00 36). Tevens kan je dan de kleedkamers huren.
 

Openingsuren

  • 1 april t/m 30 september: van 7 uur tot 22.30 uur
  • 1 oktober t/m 31 maart: van 8 uur tot 22 uur