Print

Tribute to a Singer: Piet De Pessemier (Neil Young) + JJR (The Stones & CCR)

In de reeks 'Tribute to a Singer' brengen straffe muzikanten een hommage aan hun favoriete artiest of band. De aftrap wordt gegeven door Piet De Pessemier en JJR die respectievelijk een ode brengen aan Neil Young, CCR en The Rolling Stones.

PIET DE PESSEMIER | NEIL YOUNG
Piet De Pessemier is een Neil Young-liefhebber in hart en nieren. Hij is zanger en gitarist bij de americanaband Mad About Mountains en bij LeNoise, zijn eigen Neil Young tributeband. In de Singer heeft Piet reeds opgetreden met Winterland '76, waar hij met zijn kompanen een tribute bracht aan The Band. Piet De Pessemier zal solo en akoestisch een selectie spelen uit het repertoire van Neil Young. Luister naar de stem van Piet en je hoort Neil Young!

JJR | CCR & THE ROLLING STONES
Vier topmuzikanten van o.a. Rusty Roots gooien hun talenten in de strijd om een ode te brengen aan één van de grootste rock ‘n’ roll bands uit de geschiedenis. Iedereen die deze muzikanten al aan het werk zagen, weten dat ze akelig dicht in de buurt komen van de originele sound van Creedence Clearwater Revival & The Rolling Stones. A trip down memory lane!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Locatie
de Singer
Bavelstraat 35
2310 Rijkevorsel
Datum
18/03/2023
Uren
-
Georganiseerd door

De Singer vzw

Prijs
10 euro
Prijs beschrijving

Basistarief: 10 euro
voorverkoop: 10 euro
inkomprijs: 12 euro
voorverkoop studenten: 6 euro
inkomprijs studenten: 8 euro

Leeftijd
-
Contactpersoon
Locatie
De Singer vzw
Bavelstraat 35
2310 Rijkevorsel
BE