Print

2310 op sociale media - #2310rijkevorsel

Nieuwsbericht 23 oktober 2019

Het is 2310-dag, de dag van Rijkevorsel! We vieren dit vandaag van 18.00 tot 20.00 uur met de inhuldiging van de 2310-constructies op de rotonde. Maar ook op sociale media maakt 2310 zijn intrede. Zo is er een gloednieuwe Facebook- en Instagrampagina 2310 Rijkevorsel en hebben we de hashtag #2310rijkevorsel in het leven geroepen!

Facebook- en Instagrampagina 2310 Rijkevorsel 

Het lokaal bestuur van Rijkevorsel is al een tijdje actief op sociale media, in het bijzonder vanuit de vrijetijdsdiensten en ook op LinkedIn is de gemeente aanwezig. Sinds vandaag beschikt het lokaal bestuur ook over een algemene pagina met als titel ‘2310 Rijkevorsel’, zowel op Facebook als op Instagram. Met de pagina’s willen we je nog beter informeren over de diensten en activiteiten die het lokaal bestuur aanbiedt. Wil je op de hoogte blijven via deze kanalen, klik dan op onderstaande linken en volg ons!

Nieuw jasje voor bestaande Facebookpagina's 

De bestaande sociale mediakanalen werden in een nieuw jasje gestoken. Waar er vroeger vijf verschillende Facebookpagina’s van de vrijetijdsdiensten waren, hebben we deze samengebundeld tot drie pagina’s. 

‘Beleef Rijkevorsel’ licht je in over alles wat met vrije tijd te maken heeft. Of het nu over cultuur, sport, erfgoed, toerisme, jeugd of evenementen gaat, op deze pagina vind je gegarandeerd je gading.

Met ‘Kind in Rijkevorsel’ ben je op de hoogte over wat we allemaal organiseren voor kinderen, denk maar aan activiteiten of acties van de Kinderclub, het Huis van het Kind, het Peuterspeelpunt, de Grabbelpas, Speelpleinwerking Kiekeboe, …

‘Bibliotheek Rijkevorsel’ is de pagina bij uitstek om te weten welke lezingen op de planning staan, welke boeken echte aanraders zijn en wat de laatste nieuwtjes zijn in bibliotheekland.

#2310rijkevorsel

Tenslotte lanceren we ook de hashtag #2310rijkevorsel. Heb je een mooie foto genomen van Rijkevorsel en wil je deze posten op sociale media? Tag deze dan met #2310rijkevorsel. Op die manier willen we alle fraaie beelden van onze gemeente verzamelen. Door je foto te taggen met #2310rijkevorsel ga je ermee akkoord dat we je foto('s) mogen gebruiken in onze communicatie. Wie weet delen we jouw foto met onze Instagrampagina of prijkt deze binnenkort in de 2310!