Laatste nieuws

Affichecampagne ‘Word jij mijn sneeuwheld?’

Het lokaal bestuur voorziet affiches met het opschrift ‘Word jij mijn sneeuwheld?’ om inwoners te helpen die hun voetpad of oprit niet zelf ijs- of sneeuwvrij kunnen maken. Door de affiche op te hangen kunnen deze personen kenbaar maken dat ze geholpen willen worden.
Wil je inwoners helpen met het sneeuw- of ijsvrij maken van hun voetpad of oprit? Neem dan contact op met de sociale dienst van het OCMW. Een warm gebaar tijdens deze koude winterdagen!

Lees meer
Lees meer

UiT in Rijkevorsel

Lees meer

  in Rijkevorsel

Lees meer

  in Rijkevorsel

Blokken rechts

Lees meer

  in Rijkevorsel

Lees meer

  in Rijkevorsel

Blokken rechts

Alle activiteitenLees meer

Laatste nieuws

Blokken frontpage left

Lichte versoepeling maatregelen provincie

Enkele van de bijkomende coronamaatregelen in de provincie Antwerpen worden bijgestuurd. Dat heeft provinciegouverneur Cathy Berx vandaag aangekondigd op een persconferentie in het Provinciehuis.

Lees meer

Bescherm je tegen hitte en ozon

Vanaf woensdag 5 augustus wordt het enkele dagen heel warm in ons land. Dit houdt voor iedereen, maar vooral voor kwetsbare groepen, extra risico's in op ernstige gezondheidsproblemen. Daarom is het belangrijk dat we met z’n allen extra waakzaam blijven tijdens warme dagen, zowel voor onszelf als voor onze buren.

Lees meer

Recyclagepark - Asbest aanleveren vanaf 1 augustus

Het gemeentelijk recyclagepark is open voor bezoekers, dit evenwel met een aangepaste dienstverlening. De openingsuren blijven ongewijzigd. Vanaf 1 augustus is het terug mogelijk om asbest aan te leveren, echter wel verplicht verpakt in transparante, plastic (bouw)folie.

Lees meer

Maatregelen coronavirus COVID-19

Het lokaal bestuur van Rijkevorsel neemt de nodige maatregelen om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in te dijken. Rijkevorsel volgt hierbij de richtlijnen van de overheid nauwgezet op. Klik verder voor een overzicht van de genomen maatregelen.

Lees meer

Leo Pleysierbibliotheek - wijziging vanaf woensdag 29 juli

Vanaf maandag 13 juli is het voor iedereen ouder dan twaalf jaar verplicht om een mondmasker te dragen als je naar de Leo Pleysierbibliotheek komt. Ook zijn er vanaf maandag aangepaste openingsuren en wijzigingen van toepassing in de bib.

Lees meer
Alle nieuwsberichtenLees meer

Pagina's