Laatste nieuws

Affichecampagne ‘Word jij mijn sneeuwheld?’

Het lokaal bestuur voorziet affiches met het opschrift ‘Word jij mijn sneeuwheld?’ om inwoners te helpen die hun voetpad of oprit niet zelf ijs- of sneeuwvrij kunnen maken. Door de affiche op te hangen kunnen deze personen kenbaar maken dat ze geholpen willen worden.
Wil je inwoners helpen met het sneeuw- of ijsvrij maken van hun voetpad of oprit? Neem dan contact op met de sociale dienst van het OCMW. Een warm gebaar tijdens deze koude winterdagen!

Lees meer
Lees meer

  in Rijkevorsel

Lees meer

  in Rijkevorsel

Blokken rechts

Lees meer

  in Rijkevorsel

Lees meer

  in Rijkevorsel

Blokken rechts

Alle activiteitenLees meer

Laatste nieuws

Blokken frontpage left

Koop een woonmeter en bespaar op je energiefactuur

Interesse in een woonmeter aan een voordelige prijs? Wees er dan snel bij! Je kan ze bij de onthaabalie in het gemeentehuis aankopen voor slechts € 11 per stuk, zolang de voorraad strekt.

Lees meer

Rookmelders verplicht vanaf 2020

Vanaf 1 januari 2020 zijn rookmelders verplicht in alle Vlaamse woningen. Per bouwlaag dien je minstens één rookmelder te voorzien. Je kunt ze kopen in bijna elke doe-het-zelfzaak of op het internet. Let er wel op dat de rookmelder voldoet aan de juiste normen.

Lees meer

Diensten lokaal bestuur gesloten op 11 en 15 november

De diensten van het lokaal bestuur (gemeente en OCMW) zullen gesloten zijn op maandag 11 november en vrijdag 15 november 2019. De buitenschoolse kinderopvang is ook gesloten op 11 november, maar de begeleiders ontvangen de kinderen met veel plezier op 15 november.

Lees meer

Welkom bij het snelloket burgerzaken

Sinds kort kun je voor een aantal producten die weinig tijd vragen terecht bij het snelloket aan de onthaalbalie in het gemeentehuis. Dat maakt het langskomen bij onze diensten weer een stukje aangenamer en − vooral − minder tijdrovend.

Lees meer

Help mensen in nood... Word een sneeuwheld!

Het lokaal bestuur is voor de komende winterperiode op zoek naar vrijwilligers die inwoners willen helpen om hun stoep ijs- of sneeuwvrij te maken. Ben jij de persoon die we zoeken? Aarzel dan niet en contacteer ons!

Lees meer
Alle nieuwsberichtenLees meer

Pagina's