Laatste nieuws

Gezocht: chauffeurs voor de Minder Mobielen Centrale

Met de Minder Mobiele Centrale vervoeren vrijwilligers inwoners met verplaatsingsmoeilijkheden naar hun plaats van bestemming. Een knap initiatief dat alleen maar mogelijk is dankzij de inzet van deze vrijwilligers. In Rijkevorsel is het aantal gebruikers de laatste maanden gestegen. Daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers-chauffeurs om de dienst mee te bemannen.

Lees meer

Affichecampagne ‘Word jij mijn sneeuwheld?’

Het lokaal bestuur voorziet affiches met het opschrift ‘Word jij mijn sneeuwheld?’ om inwoners te helpen die hun voetpad of oprit niet zelf ijs- of sneeuwvrij kunnen maken. Door de affiche op te hangen kunnen deze personen kenbaar maken dat ze geholpen willen worden.
Wil je inwoners helpen met het sneeuw- of ijsvrij maken van hun voetpad of oprit? Neem dan contact op met de sociale dienst van het OCMW. Een warm gebaar tijdens deze koude winterdagen!

Lees meer
Lees meer

UiT in Rijkevorsel

Lees meer

  in Rijkevorsel

Lees meer

  in Rijkevorsel

Blokken rechts

Lees meer

  in Rijkevorsel

Lees meer

  in Rijkevorsel

Blokken rechts

Alle activiteitenLees meer

Laatste nieuws

Blokken frontpage left

Week van de duurzame gemeente

Rijkevorsel doet mee aan de tweede week van de duurzame gemeente. Tijdens deze campagneweek zetten we de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen en enkele lokale duurzaamheidshelden in de kijker.

Lees meer

Vredesvlag hangt uit in Rijkevorsel

Tijdens de week van 16 september hangt het lokaal bestuur van Rijkevorsel de vredesvlag uit. Dit naar aanleiding van de Internationale Dag voor de Vrede op 21 september. 

Lees meer

Cambio autodelen nu ook in Rijkevorsel

Vanaf vandaag kun je ook in Rijkevorsel een cambio-deelauto uitlenen. We starten met twee deelwagens op parking pastorij in het centrum van Rijkevorsel. Wens je meer info? Kom dan naar de info-avond op dinsdag 17 september in de raadzaal van het gemeentehuis.

Lees meer

Groen licht voor ruilverkaveling Rijkevorsel-Wortel

Vlaams minister van Landbouw Koen Van den Heuvel heeft de ruilverkaveling Rijkevorsel-Wortel nuttig verklaard. Voor Rijkevorsel is dit voor tal van aspecten een positief verhaal, denk maar aan landbouw, natuur, landschap, (trage) wegen, recreatie, afwatering, …

Lees meer

Infoavond 'groepsaankoop dakisolatie en groendaken' op 19 september

Tegen 2020 moeten alle daken geïsoleerd zijn. Bovendien is het goed om weten dat Fluvius dit jaar nog een premie voor dakisolatie voorziet. Het lokaal bestuur wil daarom samen met IOK via een groepsaankoop de laatste twijfelaars overtuigen om hun dak te isoleren. Interesse? Kom dan naar de infoavond op 19 september in de Leo Pleysierbiliotheek.

Lees meer
Alle nieuwsberichtenLees meer

Pagina's