Laatste nieuws

Affichecampagne ‘Word jij mijn sneeuwheld?’

Het lokaal bestuur voorziet affiches met het opschrift ‘Word jij mijn sneeuwheld?’ om inwoners te helpen die hun voetpad of oprit niet zelf ijs- of sneeuwvrij kunnen maken. Door de affiche op te hangen kunnen deze personen kenbaar maken dat ze geholpen willen worden.
Wil je inwoners helpen met het sneeuw- of ijsvrij maken van hun voetpad of oprit? Neem dan contact op met de sociale dienst van het OCMW. Een warm gebaar tijdens deze koude winterdagen!

Lees meer
Lees meer

  in Rijkevorsel

Lees meer

  in Rijkevorsel

Blokken rechts

Lees meer

  in Rijkevorsel

Lees meer

  in Rijkevorsel

Blokken rechts

Alle activiteitenLees meer

Laatste nieuws

Blokken frontpage left

Diensten lokaal bestuur gesloten op Pinkstermaandag

Alle diensten van het lokaal bestuur - buitenschoolse kinderopvang, bibliotheek, recyclagepark, administratieve diensten gemeentehuis en de sociale dienst - zullen gesloten zijn op maandag 1 juni naar aanleiding van Pinkstermaandag.

Lees meer

Aster Berkhof blaast 100 kaarsjes uit!

Onze ereburger Aster Berkhof wordt op 18 juni een eeuw oud. Dit laten we uiteraard niet zomaar aan ons voorbijgaan. Zo verschijnen er binnenkort op tal van plaatsen banners met daarop '100 jaar Aster Berkhof', organiseren we een unieke openluchttentoonstelling en is er voor de kinderen een toffe kleurwedstrijd.

Lees meer

Mondmaskers in Rijkevorsel: hoe, wat en wanneer?

We ontvangen heel wat vragen krijgen over mondmaskers. Daarom hebben we alle info waarover we momenteel beschikken verzameld op de website. Klik verder en hopelijk vind jij het antwoord op jouw vragen.

Lees meer

Brandfase rood: vuur- en rookverbod in bossen en natuurgebieden

Het is extreem droog en brandgevaarlijk in natuurgebieden en bossen in de provincie Antwerpen. Het Agentschap Natuur en Bos heeft daarom de brandfase rood in werking gesteld. Daarbovenop is een algemeen vuur- en rookverbod voor natuurgebieden van kracht.

Lees meer

Werken aan Brug 7 vanaf 2 juni

Vanaf dinsdag 2 juni voert Artes in opdracht van De Vlaamse Waterweg herstellingswerken uit aan Brug 7 tussen de Looiweg en de Gansheideweg. Door de werken zal het wegverkeer tijdelijk onderbroken zijn. Het einde van de werken is voorlopig gepland op vrijdag 5 juni. 

Lees meer
Alle nieuwsberichtenLees meer

Pagina's