Laatste nieuws

Affichecampagne ‘Word jij mijn sneeuwheld?’

Het lokaal bestuur voorziet affiches met het opschrift ‘Word jij mijn sneeuwheld?’ om inwoners te helpen die hun voetpad of oprit niet zelf ijs- of sneeuwvrij kunnen maken. Door de affiche op te hangen kunnen deze personen kenbaar maken dat ze geholpen willen worden.
Wil je inwoners helpen met het sneeuw- of ijsvrij maken van hun voetpad of oprit? Neem dan contact op met de sociale dienst van het OCMW. Een warm gebaar tijdens deze koude winterdagen!

Lees meer
Lees meer

UiT in Rijkevorsel

Lees meer

  in Rijkevorsel

Lees meer

  in Rijkevorsel

Blokken rechts

Lees meer

  in Rijkevorsel

Lees meer

  in Rijkevorsel

Blokken rechts

Alle activiteitenLees meer

Laatste nieuws

Blokken frontpage left

Oostmalsesteenweg gedeeltelijk onderbroken door werken Elia

Elia, de beheerder van het Belgische hoogspanningsnet, is bezig met de aanleg van een ondergrondse elektriciteitskabel tussen Rijkevorsel en Beerse. Onder voorbehoud wordt er vanaf 29 april gewerkt op de Oostmalsesteenweg tussen de Vaart en de Langstraat. De Oostmalsesteenweg zal dan tijdelijk voor een deel enkelrichting gemaakt worden. 

Lees meer

Herstellingswerken Merksplassesteenweg

Tussen 29 april en 10 mei 2019 zal het Agentschap Wegen en Verkeer gedurende twee dagen plaatselijk herstellingen uitvoeren op de Merksplassesteenweg. De werkzone zal gaan vanaf de Beersebaan tot aan nummer 56. Er zal gewerkt worden met verkeerslichten om het verkeer beurtelings door te laten.

Lees meer

Openbare verkoop via online veiling

Vanaf 29 april organiseert het lokaal bestuur een openbare verkoop via een veiling op het intenet. In de aanbieding staan zoals gewoonlijk fietsen, meubilair, loten hout, voertuigen en nog veel meer. Tijdens de kijkdag op 14 mei kun je de aangeboden goederen bekijken.

Lees meer

Brandfase rood in provincie Antwerpen

Het is extreem droog en brandgevaarlijk in natuurgebieden in de provincie Antwerpen. Het Agentschap Natuur en Bos heeft daarom de brandfase rood in werking gesteld. Om veiligheidsredenen wordt de toegang tot het gebied afgeraden. 

Lees meer

Verkiezingen 26 mei 2019

Op 26 mei 2019 trekken we met z’n allen opnieuw naar de stembus om onze stem uit te brengen, deze keer voor de Europese, Federale en Vlaamse verkiezingen.  Heb je vragen over de verkiezingen of wens je meer info, dan kun je terecht op de pagina www.rijkevorsel.be/verkiezingen.

Lees meer
Alle nieuwsberichtenLees meer

Pagina's