Print

Middagrestaurant lokaal dienstencentrum

Is het voor jou moeilijk om zelf te koken? Eet je niet graag alleen? Dan nodigen we je graag uit voor een betaalbare en gezonde maaltijd in het middagrestaurant van het lokaal dienstencentrum.

Waar en wanneer?

Je kunt elke week in het middagrestaurant terecht op dinsdag in de Kinderclub in het centrum van Rijkevorsel en op donderdag in de cafetaria van het Gemeenschapscentrum van Sint-Jozef. Iedereen is er welkom vanaf 11.30 uur en de maaltijden worden geserveerd om 12.15 uur.

Menu en prijzen

Maaltijden bestaan uit een bord soep, een hoofdgerecht en een huisgemaakt dessert. Er wordt water voorzien en er is koffie of thee. Voor deze maaltijd betaal je een tarief van € 8,80. De prijs voor personen met een verhoogde tegemoetkoming bedraagt € 8,15. Betalen kan ter plaatse met Bancontact of via factuur. Contant betalen is niet mogelijk.

Benieuwd welke maaltijden er in het middagrestaurant geserveerd worden? Ontdek hier de menu's voor de volgende weken

Maaltijd voor €1 voor kinderen 

Voor kinderen voorziet het lokaal dienstencentrum € 1-maaltijden. Kinderen kunnen kennismaken met het middagrestaurant en samen met hun ouders genieten van een gezonde maaltijd. 

Vervoer

Ervaar je moeilijkheden met vervoer? Het lokaal dienstencentrum voorziet indien gewenst vervoer naar de twee locaties. Inwoners worden thuis opgehaald en nadien ook weer thuis afgezet. De eerste vijf ritten zijn gratis. Daarna kost een enkele rit € 1, heen en terug is dit € 2.

Inschrijven

Maaltijden bestellen kan tot de dag voordien tot uiterlijk 10.00 uur.

Inschrijven kan eventueel ook via:

Annuleren is mogelijk op de dag zelf tot uiterlijk 10.00 uur.