Renovatie gemeentehuis

Gemeentehuis is ontruimd voor renovatiewerken

Het gemeentehuis, dat dateert van 1987, krijgt een fikse renovatie. De renovatiewerken zijn gericht op het verduurzamen van het gebouw en het optimaliseren van de inrichting. Dit laatste moet bijdragen tot een verbeterde dienstverlening voor onze inwoners. De renovatiewerken starten begin mei en duren ongeveer twee jaar.

De diensten die gehuisvest waren in het gebouw werken tijdelijk in het OCMW-gebouw in het Prinsenpad en het Klooster naast het gemeentehuis.

Laatste nieuws

Na de verhuis: waar vind je onze diensten?

Alle administratieve diensten van het gemeentehuis zijn de afgelopen dagen en weken verhuisd naar tijdelijke locaties met het oog op de geplande renovatie van het gemeentehuis. Benieuwd waar je voor welke dienst je moet zijn? Klik verder voor een overzicht.

Lees meer

Gemeentehuis wordt ontruimd voor renovatiewerken

Begin mei starten de renovatiewerken aan het gemeentehuis. Het doel is om het gebouw te verduurzamen en de inrichting te optimaliseren in functie van een verbeterde dienstverlening voor de inwoners. De diensten die er nu gehuisvest zijn, verhuizen binnenkort naar het OCMW-gebouw en het Klooster.

Lees meer

Tijdelijke maatregelen om parkeerdruk rondom OCMW-campus op te vangen

Eind april verhuizen een aantal diensten van het gemeentehuis naar het OCMW-gebouw. Hierdoor verwachten we extra verkeer rondom de OCMW-campus. Het lokaal bestuur neemt maatregelen om de parkeerdruk hier op te vangen. 

Lees meer

Renovatie gemeentehuis start in voorjaar 2024

In de tweede helft van het voorjaar van 2024 starten de renovatiewerken aan het gemeentehuis. De diensten die er nu gehuisvest zijn, verhuizen dan tijdelijk naar het OCMW-gebouw in het Prinsenpad en naar het klooster naast het gemeentehuis.

Lees meer
Alle nieuwsberichten
  • voorgevel gemeentehuis

  • achterzijde gemeentehuis

  • inkomhal gemeentehuis

Het nieuwe gemeentehuis

Benieuwd naar de invulling van het nieuwe gemeentehuis? Hier ontdek je alvast wat meer over de beoogde indeling, de omgevingsaanleg en de verduurzaming van het gebouw.

Lees meer

Tijdelijke huisvesting administratieve diensten

Het gemeentehuis is volledig ontruimd met het oog op de renovatiewerken. Die diensten zijn tijdelijk verhuisd naar het OCMW-gebouw in het Prinsenpad en naar het Klooster in de Molenstraat.

Lees meer

Mobiliteit en bereikbaarheid

Ontdek welke maatregelen er genomen worden met betrekking tot de mobiliteit en de bereikbaarheid in de omgeving van het gemeentehuis/Klooster en het OCMW-gebouw. 

Lees meer

Maak een afspraak met onze diensten

Een afspraak maken is verplicht. Dit kan eenvoudig via het online afsprakensysteem van het lokaal bestuur.

 

Een afspraak maken