Print

Lokaal dienstencentrum zoekt vrijwilligers voor ontmoetingsmomenten met koffie en gebak

Functiebeschrijving

Het lokaal dienstencentrum zoekt vrijwilligers voor ontmoetingsmomenten met koffie en gebak.
We hopen mensen te vinden die mee hun schouders willen zetten onder dit nieuwe project. Door de verschillende talenten van vrijwilligers zal er een uitgebreid aanbod aan activiteiten opgebouwd kunnen worden.

We zoeken vooral 'enthousiaste vrijwilligers’ voor volgende activiteit:

Medewerker ontmoetingsmomenten koffie en gebak:

  • onthaal (bezoekers welkom heten, informeren over activiteiten, doorverwijzen naar centrumleider)
  • uitschenken van koffie, thee, water
  • bezoekers inschrijven voor maaltijden / ontmoetingsmomenten
  • Je wil de handen uit de mouwen steken
  • Je houdt van een gezellige babbel

Aanbod voor de vrijwilliger

Wij bieden je een team van vrijwilligers die zich allemaal mee inzetten bij activiteiten van het lokaal dienstencentrum. We vinden het belangrijk dat het vrijwilligerswerk een aanvulling kan zijn op je dagelijks leven. Daarom beslis je zelf op welke dag of voor welke activiteiten je jezelf wil inzetten. Weet je niet zeker of het vrijwilligerswerk je zal liggen? Dan nodigen we je graag uit voor een verkennend gesprek. We bekijken dan samen je wensen, mogelijkheden en kwaliteiten voor het dienstencentrum.  

Bijkomende info

Het lokaal dienstencentrum is een laagdrempelige ontmoetingsplaats in de buurt waar iedereen welkom is. Een plek waar je gezellig samen kunt zijn voor ontspanning, maar waar je ook terecht kan met al je hulp - en of zorgvragen. Er worden zowel informatieve, vormende en recreatieve activiteiten georganiseerd met als doel mensen met een beginnende zorgvraag zo lang mogelijk thuis te laten wonen.

Om de werking in optimale omstandigheden aan te kunnen bieden aan al onze bezoekers zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. 

Contactgegevens

Stéphanie Wouters
Dienstencentrumleider lokaal bestuur Rijkevorsel
03 340 00 41
lokaaldienstencentrum@rijkevorsel.be