Print

Patatje & Charlie's Comedy Circus - RIJKEVORSEL

Vlaanderen is een nieuw circus rijker! Van kindsbeen af waren twee jongetjes, elk afkomstig van een generatierijke circusfamilie, zeer hecht bevriend met elkaar. Patatje (Robert Korittnig) van circus Barones is nu 22 en Charlie van de circusfamilie Pauwels is er 19. Als kleine jongens spraken ze onderling af om samen ooit een eigen circus op te starten. De vriendschap bleef duren en in de loop der jaren ontpopten ze zich allebei tot veelzijdige artiesten in het circus van hun ouders. Hun kinderdroom werd echter nooit weggeborgen en afgelopen jaar besloten ze dat de tijd rijp was deze eindelijk waar te maken. Met veel jeugdig enthousiasme werd begonnen met de voorbereidingen. Allerhande materiaal en vrachtwagens werden aangekocht om een zo snel mogelijke opstart te verwezenlijken. De COVID-epidemie gooide echter roet in het eten, maar die tegenslag kon hun levensdroom niet stuk maken. Integendeel, het gaf hen de mogelijkheid hun project verder te perfectioneren.

Een nieuwe generatie, een nieuwe visie!
Bewust werd gekozen voor een eigen aanpak, een kleinschalige tent en een show zonder dieren. Met respect voor de traditionele circuskunsten wordt een zeer gevarieerd programma aangeboden waar acrobatie, trapeze en jongleren hun plaats vinden. Maar vooral humor loopt als een leidraad door het hele programma, zowel gericht op jong als oud. De kleinschalige omvang van het circus maakt het ook mogelijk om kleinere dorpen en gemeenten te bezoeken en, zoals van oudsher, de tent te kunnen opstellen in de dorpskern. Dat is helaas voor de grotere circussen onmogelijk geworden.

Patatje (Robert), zijn vriendin Dorottya Kovàcs (die een opleiding genoot aan de circusschool van Boedapest) en Charlie brengen een zeer gevarieerd programma dat ruim één uur en veertig minuten duurt en waarbij de mysterieuze ‘Mijnheer Moustache’ als uw gastheer fungeert. Bij het binnentreden van het circus zal de bezoeker zich plots in een andere wereld wanen en proeven van de nostalgische sfeer van het circus. Het jonge circusgezelschap wacht er vol ongeduld op om ‘en route’ te gaan, uiteraard met naleving van alle COVID-veiligheidsmaatregelen, die u een veilig bezoek waarborgen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Locatie
Parking KFC Zwarte Leeuw
Kruispad 3
2310 Rijkevorsel
Datum
26/09/2021
26/09/2021
Uren
-
-
-
Georganiseerd door

Patatje & Charlie's Comedy Circus

Prijs
18 euro
Prijs beschrijving

Basistarief: 18 euro
Kinderen: 13 euro

Leeftijd
-
Contactpersoon
Telefoonnummer
0465 76 90 54