Print

Informatieblad 2310

De 2310 is het informatieblad van het lokaal bestuur Rijkevorsel. Het gratis tijdschrift wordt maandelijks (behalve einde juli) bedeeld bij alle inwoners van Rijkevorsel. Met het infoblad 2310 wil het lokaal bestuur haar inwoners met vaste regelmaat op de hoogte houden van belangrijke beslissingen en gebeurtenissen.

De redactie verzamelt de teksten en bespreekt de eventuele publicatie van de artikels die het algemeen belang moeten dienen, die objectief en niet-commercieel zijn. Aan de hand van vaste rubrieken proberen we iedereen op begrijpelijke wijze informatie te verstrekken, oproepen te lanceren en activiteiten aan te kondigen. We hopen bovendien dat het infoblad het sociale en culturele leven in Rijkevorsel mee zal stimuleren, toegankelijker en levendiger zal maken. Verenigingen en organisaties kunnen hun activiteiten ingeven in de UiTdatabank. Mits goedkeuring worden de evenementen mee opgenomen in de rubriek UiT in Rijkevorsel.

Het college van burgemeester en schepenen is de verantwoordelijke uitgever van het gemeentelijk infoblad.

Downloads

Hieronder vind je de meest recente nummers van 2310 terug.

2024

2023

Ben je op zoek naar exemplaren van het oude informatieblad van Rijkevorsel? In het digitaal archief vind je de edities van INFO Rijkevorsel terug vanaf januari 2009.

Oproep voor foto's!

Om maandelijks kwaliteitsvolle foto' te publiceren in de 2310 zijn we op zoek naar enthousiaste, vrijwillige fotografen die gepassioneerd zijn door fotografie, beschikken over eigen fotografisch materiaal en af en toe tijd willen vrijmaken om Rijkevorsel in al haar pracht in beeld te brengen. Hou je van fotografie en wil je je steentje bijdragen in de realisatie van dit blad? Neem dan contact op met de dienst communicatie (03 340 00 10 – communicatie@rijkevorsel.be). Misschien verschijnt jouw foto wel op de voorpagina van het nieuwe infoblad!

Ook verenigingen of organisaties die graag een foto van hun activiteit willen laten publiceren, mogen deze sturen naar de dienst communicatie. Van alle ingestuurde foto’s zal de redactieraad een selectie maken die in de 2310 zullen verschijnen.

Opgelet: zorg er voor dat de foto’s die je ons toestuurt voldoende groot zijn en beschikken over een hoge resolutie (min. 300 dpi).