Print

UiT in Rijkevorsel

Maximale zichtbaarheid voor jouw activiteiten in Rijkevorsel? Het kan als je ze invoert in de UiTdatabank!

Sinds 2014 is Rijkevorsel lid van het UiTnetwerk van CultuurNet Vlaanderen. Dankzij deze samenwerking verschijnen alle activiteiten (sport, jeugd, vrije tijd, toerisme, cultuur, …) die ingevoerd zijn in de UiTdatabank in diverse agenda’s. De evenementen verschijnen op de website van het lokaal bestuur en worden - op basis van een aantal voorwaarden - opgenomen in het infoblad 2310. Bovendien halen ook een heleboel regionale en nationale kranten, periodieke bladen en websites hun gegevens uit de UiTdatabank.

Voer de activiteiten die jij organiseert dus één keer in via www.uitdatabank.be, want wie INvoert, haalt er veel UiT!

Tips en extra info

Heb je hulp nodig bij het invoeren van jouw activiteit in de UiTdatabank?

  • In 2022 hebben we de mogelijkheden en voorwaarden voor de promotie van activiteiten opgesomd in de artikels 'Tips om jouw activiteit te promoten' in ons infoblad 2310. Je kunt onder andere lezen hoe je jouw activiteit het best invoert in de UiTdatabank en hoe je evenementen kunt bekendmaken via de elektronische informatieborden, de openbare onthaalschermen, de 2310-app en andere kanalen van het lokaal bestuur.
  • Volg de richtlijnen en instructies van de handleiding of neem contact op met de dienst communicatie of het evenementenloket.