Print

Vakantieprogramma kinderclub

Tijdens de korte schoolvakanties (krokus-, pasen, herfst- en kerstvakantie) worden alle kinderen opgevangen in Kinderclub Centrum. Er kunnen in de Kinderclub 140 kinderen worden opgevangen tijdens de vakantiedagen.

Er worden zowel binnen- als buitenactiviteiten voorzien. Het aanbod van activiteiten wordt afgestemd op de diversiteit van de kinderen die die dag aanwezig zijn. Een greep uit ons aanbod: samen spelen, knutselen, koken, snoezelen, waterspelen, sport, pleinspelen,… Kortom, spannende en leuke activiteiten, volledig afgestemd op de behoefte van elk kind.

Samen met de jeugddienst brengt de Kinderclub een vakantiefolder uit die verdeeld wordt via de Rijkevorselse scholen. In deze folder kun je alle informatie vinden rond opvang in de kinderclub en grabbelpasactiviteiten georganiseerd door de jeugddienst tijdens de korte schoolvakanties.

Tijdens de grote vakantie werkt de Kinderclub samen met speelpleinwerking Kiekeboe. In mei wordt de folder met alle informatie over de vakantiewerking tijdens de zomer verspreid.

Je kunt de jeugddienst en de Kinderclub ook terugvinden op Facebook. Je vindt er aankondigingen van toekomstige activiteiten of evenementen en een terugblik via foto's of filmpjes van vroegere activiteiten.