Print

Wegenwerken in uitvoering

Op deze pagina vind je informatie over de wegenwerken waarvan de gemeente bouwheer is. Bij uitzondering wordt ook info toegevoegd over werken die een grote impact hebben op ons grondgebied (vb. asfaltering gewestweg in Rijkevorsel).

Info over tijdelijke verkeersmaatregelen, zoals o.a. bij evenementen, beperkte wegenwerken, … vind je op de pagina www.rijkevorsel.be/politiereglementen.

Een overzicht van alle wegenwerken en tijdelijke verkeersmaatregelen vind je op de pagina 'Hinder in kaart'.

---------------------------------------------------------

Bergsken (deel), Vonderstraat (deel), Molenstraat (deel), Sint Willebrordusstraat en Kardinaal Cardijnlaan 

In samenwerking met Pidpa voert het lokaal bestuur riolerings- en wegenwerken uit in bovenvermelde straten. De werken van de nutsmaatschappijen zijn momenteel in uitvoering. De aanbestedingsprocedure van de riolerings- en wegenwerken is lopende en de omgevingsvergunningsaanvraag werd ingediend. De start van de werken is vastgelegd vanaf 21 maart 2022 (oorspronkelijk 7 maart).

Er zal te gepasten tijde een tweede infofolder op de website geplaatst worden. 

Meer info over de wegenwerken vind je in onderstaande documenten:

---------------------------------------------------------

Oude Goorstraat en Opstal

In samenwerking met Pidpa voert het lokaal bestuur riolerings- en wegenwerken uit in bovenvermelde straten. In de Oude Goorstraat van Stevennekens tot aan Opstal en Opstal zelf zal gescheiden riolering worden aangelegd. De volledige rijwegen van de Oude Goorstraat en Opstal zullen heraangelegd worden in beton. In de Oude Goorstraat krijgt deze een breedte van bijna vijf meter, terwijl dit in de Opstal drie meter zal zijn.

De nutsmaatschappijen starten de werken begin november. 

De eigenlijke uitvoering van de werken zal plaatsvinden vanaf 14 maart 2022.

---------------------------------------------------------

Aanleg fietspad Berkenrijs

De aanleg van het fietspad in Berkenrijs werd afgerond. Momenteel voert aannemer Grizaco nv nog enkele kleine aanpassingen en afwerkingen uit.

---------------------------------------------------------