Print

Van één naar drie verschillende geschenkboxen Veusselse Verwennerij

Nieuwsbericht 13 februari 2023

Wil je graag een naaste, een collega of een vriend(in) verrassen met de geschenkbox Veusselse Verwennerij? Dan hebben we fijn nieuws voor jou. Voortaan krijg je de keuze uit drie verschillende varianten van de geschenkbox. Naast de traditionele box met het bier Schapenhofke kun je nu ook een box met het bier Forsela en een alcoholvrije box aankopen.

Veusselse Verwennerij: een box vol Rijkevorselse verrassingen!

In de geschenkboxen Veusselse Verwennerij tref je smaakvolle streekproducten aan zoals de cementzakjes en de molentjes - verrukkelijke pralines van Bakkerij Adams-Adriaensen - en een potje verse honing van Bijencentrum De Raam. Daarnaast bevatten alle dozen ook een pakje zaadmengsel voor éénjarige bijenvriendelijke snijbloemen en een ecologisch en herbruikbaar groenten/fruitzakje.

Naast deze vaste producten ontdek je per box ook specifieke Veusselse verwennerijen:

  • Box Forsela: bier Forsela (fruitig aperitiefbier van 8,5°) + glas brouwerij Tikkeneike, Veusseltje (20 cl) + glaasje
  • Box Schapenhof: bier Schapenhofke (blonde tripel van 8,5°) + glas Schapenhofke, Veusseltje (20 cl) + glaasje
  • Box non-alcoholisch: fruitsap van Local Harvest + glas, aardbeiengelei van lokale boeren

Te koop in  het gemeentehuis en in de bib

Met de uitbreiding van één naar drie variaties is er voor elk wat wils! Wil je graag iemand verrassen met een doos vol Veusselse verwennerijen? Aan de onthaalbalies in het gemeentehuis en in de Leo Pleysierbibliotheek kun je één van de geschenkboxen kopen voor een bedrag van € 30.