Print

Bestel de gemeentevlag van Rijkevorsel

Update nieuwsbericht 4 oktober 2023

Inwoners die een vlag van Rijkevorsel besteld hebben, kunnen deze reeds afhalen vanaf woensdag 4 oktober bij de onthaalbalie in het gemeentehuis (tijdens de openingsuren).

 

Nieuwsbericht 20 juni 2023

Ben jij fier op onze gemeente ? En wil je dat bij speciale gelegenheden ook graag in de verf zetten ? Bijvoorbeeld op onze 2310-feestdag of als een inwoner een straffe prestatie levert ? Dan hebben we goed nieuws voor jou. 
Als inwoner van Rijkevorsel kun je tijdelijk de officiële gemeentevlag van Rijkevorsel bestellen. Zo kun je deze bij bijzondere gelegenheden uithangen.

Bestellen kan tot en met 20 september

Een gemeentevlag (150 cm x 100 cm) bestellen kan tot en met woensdag 20 september 2023 bij de onthaalbalie in het gemeentehuis, tijdens de openingsuren. Je betaalt € 25 per exemplaar. We vragen om bij de bestelling meteen af te rekenen.

De bestelling wordt geregistreerd op naam. Vergeet dus niet om je identiteitskaart mee te nemen. De onthaalmedewerkers kunnen dan snel je gegevens inlezen en zo wordt een vlot verloop van de afhaling gegarandeerd. Afhalen kan vanaf woensdag 4 oktober 2023 (vervroegde datum!).

Gemeentevlag van Rijkevorsel

Bij Ministerieel Besluit van 5 november 1984 wordt de vlag van Rijkevorsel officieel als volgt omschreven ‘rood, gekoust van wit, met op het rood drie witte ruiten’. De drie witte ruiten komen ook terug in het wapenschild en het logo van onze gemeente.