Print

Rijkevorsel zet land- en tuinbouwers in de kijker met opvallende banners

Nieuwsbericht 18 september 2020

De huidige coronacrisis heeft heel wat inwoners aan het denken gezet over het belang van lokale producenten. Onze lokale boeren en tuinders blijven, ook in deze zware en moeilijke coronatijd, naarstig verder werken. Zo slagen ze erin om al het lekkers op ons bord te krijgen. Als plattelandsgemeente zijn wij dan ook heel fier op onze Rijkevorselse land- en tuinbouwers!

Dit weekend vindt de Dag van de Landbouw plaats. Een land- of tuinbouwbedrijf bezoeken is op deze editie helaas niet mogelijk. Toch wil het lokaal bestuur van Rijkevorsel dit weekend de aandacht vestigen op het werk van onze land- en tuinbouwers. Het bestuur heeft daarom banners laten opmaken met daarop volgende spreuken:

  • Deze boer zorgt voor ons voer
  • Fier op land, tuin & dier
  • Landbouw zorgt voor leven en beleven
  • Deze boer staat paraat voor ieders lekkere tomaat

De banners zullen dit weekend bij tal van land- en tuinbouwbedrijven in Rijkevorsel verschijnen. We willen met deze actie onze lokale boeren en tuinders een hart onder de riem te steken en ze op een positieve manier in de kijker te zetten. Want zij verdienen het om van dit coronajaar toch nog een echt boerenjaar te maken!