Laatste nieuws

Blokken frontpage left

Kempen2030: 29 Kempense burgemeesters tekenen voor het klimaat

Op 11 oktober heeft de gemeente Rijkevorsel samen met 28 andere Kempense gemeenten het nieuwe streekproject Kempen2030 ondertekend. Het doel is om 40 % CO2 te besparen tegen 2030.

Lees meer

Onderhoudswerken Beersebaan: tijdelijk gewijzigde verkeerssituatie

Vanaf woensdag 16 oktober 2019 start een aannemer in opdracht van het lokaal bestuur met onderhoudswerken aan de rijweg van de Beersebaan. Tijdelijk wordt de Beersebaan in één richting afgesloten. De werken nemen normaal gezien twee maanden in beslag.

Lees meer

Een toekomst voor de Aster Berkhofbibliotheek

Vanaf 1 januari 2020 zal de Aster Berkhofbibliotheek in Sint-Jozef Rijkevorsel alleen nog op afspraak toegankelijk zijn voor klasbezoeken. Daarnaast start het lokaal bestuur een nieuwe bibliotheekwerking op, waarbij op vraag van de bibliotheekbezoeker gewerkt zal worden.

Lees meer

Resultaten test BE-Alert op 3 oktober

Bij een noodsituatie willen we jou graag snel verwittigen. Daarom testte onze gemeente op 3 oktober BE-Alert. Al onze inwoners ingeschreven op BE-Alert stuurden we op donderdag 3 oktober om 15.25 uur een testbericht via sms. 99,7 % van deze berichten werd correct ontvangen. Een succes!

Lees meer

Heraanleg Oude Sint-Lenaartsepad

Op dinsdag 1 oktober 2019 start een aannemer met de heraanleg van het Oude Sint-Lenaartsepad naast het gemeentehuis. De werken zullen een kleine twee maanden in beslag nemen, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Lees meer
Alle nieuwsberichten