Print

Lokale economie

Een optimale service vanuit de gemeentelijke organisatie aan het lokale bedrijfsleven zorgt voor een gezond ondernemersklimaat. De dienst lokale economie is in de eerste plaats dan ook een locatie waar een (startende) ondernemer informatie kan verkrijgen over alle zaken die met het 'ondernemen' in de gemeente te maken hebben.

De dienst lokale economie is eveneens nauw betrokken bij alle handelsversterkende of bedrijfsgerichte initiatieven die gedurende het jaar plaatsvinden op het grondgebied van de gemeente. Daarnaast fungeert de dienst als doorgeefluik naar andere (gemeentelijke) diensten en organisaties. Dus één telefoonnummer en één plaats voor alle info!

Bedrijven of ondernemers die graag op de hoogte blijven van zaken die hen aanbelangen (vb. wijzigingen in de wetgeving, subsidies, op stapel staande wegenwerken in en rond de gemeente), kunnen hun gegevens via e-mail of via de handelsfiche op het e-loket (www.rijkevorsel.be/handelsfiche) bezorgen aan de dienst lokale economie.

De dienst lokale economie kun je bereiken:

  • op maandag van 9.00 tot 12.00 uur en van 15.30 tot 19.30 uur,
  • op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur
  • en op donderdag van 9.00 tot 12.00 uur.  

De dienst lokale economie werkt uitsluitend op afspraak. Een afspraak maken kan eenvoudig via ons online afsprakensysteem. Dit kan via de website, maar ook via de 2310-app op jouw smartphone.

Heel wat attesten, akten, aangiftes, uittreksels, … kun je overigens volledig online aanvragen via het e-loket. Zeer gebruiksvriendelijk en bovendien bespaar je zo een rit naar het gemeentehuis.

Dienst lokale economie
Molenstraat 5 - 2310 Rijkevorsel
03 340 00 37 - economie@rijkevorsel.be