Print

Bewegen Op Verwijzing

Wil jij ook meer bewegen en is de eerste stap moeilijk?

Dan is het initiatief Bewegen Op Verwijzing (BOV) beslist iets voor jou. Iedereen die te weinig beweegt of te veel stilzit, kan vanaf nu beroep doen op een professionele bewegingscoach.

In onze gemeente is Beate (www.beatehofkens.be) als BOV-coach aangesteld om jou te helpen gezond te bewegen. Samen met haar maak je een beweegplan dat past bij jou en je leven. 

En wist je al dat …

  • je zelf maar een klein deeltje van de kosten betaalt omdat de Vlaamse overheid het grootste deel van de kosten voor haar rekening neemt?
  • je met een verhoogde tegemoetkoming een nog lager tarief betaalt?

Want bewegen blijft essentieel om gezond te blijven!

Hoe begin je er aan?

Procedure

Ga langs bij je huisarts en bespreek je situatie. Eens je een verwijsbrief gekregen hebt, stuur je een mailtje naar sport@rijkevorsel.be of bel je de bewegingscoach (Beate Hofkens, 0497 76 48 12) om een afspraak te maken. Zo zet je de eerste stap naar meer bewegen!

Bedrag

 Individuele begeleiding per kwartierGroepsbegeleiding per kwartier
Verhoogde tegemoetkoming *Maximum € 1 Maximum € 0,5 
Zonder verhoogde tegemoetkomingMaximum € 5 Maximum € 1

* De mutualiteit of je BOV-coach bekijkt samen met jou of jij in aanmerking komt voor een verhoogde tegemoetkoming.

Maak kennis met BOV tijdens de maand mei!

Tijdens de volledige maand mei kan je enkele BOV wandelingen doen in onze gemeente. Bewegen op Verwijzing heeft de handen in elkaar geslagen met enkele studenten van Thomas en onze lokale BOV-coach Beate Hofkens. Ze organiseren vijf interactieve wandelroutes met verschillende afstanden. Tijdens de wandelingen kan je leuke opdrachten doen om je gezondheid te verbeteren. 

Ben je geïnteresseerd in deze wandeling? Download de wandelbundel die je in bijlage vindt, trek je wandelschoenen aan en geniet van de beweging... Wij hebben er alvast zin in.

Meer info

Website Bewegen Op Verwijzing