Gemeentehuis

Molenstraat 5
2310 Rijkevorsel
telefoon: 03 340 00 00
Openingsuren
maandag:
9:00-12:30 , 13:30-19:30
dinsdag:
9:00-12:00
woensdag:
9:00-12:00
donderdag:
9:00-12:00
vrijdag:
9:00-12:00

Laatste nieuws

Eén rijrichting Stevennekens tijdelijk afgesloten vanaf 24 juni

Vanaf 24 juni tot en met 5 juli zal één rijrichting van Stevennekens, tussen de Lijsterstraat en de Drijhoek, afgesloten worden voor het doorgaand verkeer omwille van wegenwerken. De voertuigen die van de Drijhoek komen, hebben normale doorgang. Wie van Sint-Jozef komt, dient tijdelijk om te rijden via de Lijsterstraat en de Merelstraat.

Lees meer

Fotozoektocht Rijkevorselse speelpleintjes

Onze speelhelden Aapje Rijk en Kikje Vors nemen de Rijkevorselse kinderen ook deze zomer weer mee op een speelavontuur langsheen de speelpleintjes. We zijn benieuwd of jullie alle opdrachten tot een goed einde kunnen brengen!

Lees meer

Rijkevorsel ontvangt € 15 000 voor installatie gratis wifi

Rijkevorsel is één van de geselecteerde gemeenten bij de tweede oproep van het project WiFi4EU. Dit betekent dat de gemeente een voucher van € 15 000 ontvangt voor de installatie van hotspots voor gratis wifi op openbare plaatsen in Rijkevorsel.

Lees meer

Gemeente test fietsstraten in schoolomgeving centrum

Op vrijdag 7 juni start het lokaal bestuur van Rijkevorsel met een proefopstelling voor fietsstraten in de schoolomgeving van het centrum van Rijkevorsel. In de Leopoldstraat, de Korte Molenweg, een gedeelte van de Molenstraat en de Banmolenweg verschijnen borden die aanduiden dat fietsers er voorrang hebben op gemotoriseerde voertuigen.

Lees meer

Gezocht: Buurderij-verantwoordelijke voor Rijkevorsel

Het lokaal bestuur van Rijkevorsel en Boeren & Buren slaan de handen in elkaar en zijn op zoek naar een ondernemende foodie die zijn/haar schouders onder een duurzaam en sociaal project wil zetten in Rijkevorsel: een Buurderij!

Lees meer
Alle nieuwsberichten

Meldingsformulier

Wil je iets melden?
Zit je met een probleem?

Laat het ons weten!

 

 

Meldingsformulier

BIB
 

E-LOKET
 

POLITIE
 

OCMW

ONDERWIJS

BRANDWEER

  in Rijkevorsel

Alle activiteiten