Print

Kinderopvang: 0 tot 3 jaar

Opvangaanvragen via Opvang.Vlaanderen

Ouders kunnen op één platform terecht om hun opvangvraag te doen. Ze hoeven dus niet meer met alle aanbieders van kinderopvang apart contact op te nemen. Beleidsmatig is de digitalisering belangrijk omdat er zo een concreet zicht komt op alle opvangvragen in Rijkevorsel. Op deze manier kunnen we de hiaten snel detecteren en acties ter verbetering opstarten.

Hier vind je de website van Opvang.Vlaanderen.

Op deze pagina vind je alle info over Opvang.Vlaanderen. 

 

Ferm kinderopvang - dienst onthaalouders

Ferm biedt kwaliteitsvolle kinderopvang bij onthaalouders in Rijkevorsel, vooral gericht op baby's en peuters.

 

Kinderdagverblijf 't Bijenkorfje

Kinderdagverblijf 't Bijenkorfje is een zelfstandig kinderdagverblijf dat dagelijks kwaliteitsvolle opvang biedt aan baby's en peuters van 0 tot 3 jaar. Dit in een zeer huiselijke sfeer. Vanuit een grote professionaliteit en teamgeest willen ze dat ieder kind ten volle tot ontwikkeling komt. Hierbij houden ze rekening met de eigenheid en mogelijkheden van ieder kind!

SAMEN spelen, SAMEN dansen, SAMEN zingen, SAMEN eten, Samen lachen, Samen ... Allemaal dingen die in hun korfje uitgebreid aan bod komen. Ze willen dat hun opvang een plaats is waar kinderen zich veilig, geborgen en thuis voelen. Een plaats waar ouders weten dat hun aller-kostbaarste bezit in de beste handen is.

 

Kinderdagverblijf Klein Duimpje

Bij Klein Duimpje bieden ze graag een vertrouwde en vrolijke omgeving en verwelkomen ze al jullie kleine bengeltjes met open armen. Ze willen een zo groot mogelijke bijdrage leveren aan de opvoeding van de kindjes en proberen voortdurend de kwaliteit van onze opvang te verbeteren.

Klein Duimpje is een erkende opvang, met plaats voor 18 kindjes tussen 0 en 3 jaar oud.

 

Kinderdagverblijf Dapper Maantje

Onze kindjes spelen en worden verzorgd in een warme, vrolijke en huiselijke sfeer. Een persoonlijke en positieve benadering, de bevordering van de zelfstandigheid en oog voor de individuele ontwikkeling van elk kind staan bij ons centraal. Wij hechten dan ook veel belang aan een open communicatie en een samenwerking met onze ouders.

Elk kind is uniek en heeft een eigen tempo. Alles begint bij het opbouwen van een vertrouwensband. Herhaling & patronen zorgen voor meer zelfvertrouwen bij de kinderen en rust in de opvang. Wel blijven we er ons van bewust dat het kind, kind moet blijven. Daarom leren en ontdekken we op een speelse manier.