Print

Veusselse Verwennerij: een cadeaubox vol Rijkevorselse verrassingen

De cadeaubox ‘Veusselse Verwennerij’ is een doos vol overheerlijke Rijkevorselse streekproducten. Kortom, een ideaal geschenk om een naaste, een collega, een vriend of vriendin op een originele manier te verwennen. 

Ontdek onze Veusselse Verwennerij!

Een eerste blik op de geschenkbox en je ontdekt meteen de frisse kleuren en de fraaie foto’s van Rijkevorselse monumenten en vergezichten die op de doos staan afgebeeld. De eigentijdse vormgeving geeft bovendien al twee streekproducten prijs: een likeurglas van een Veusseltje en een bierglas van Het Schapenhof.

Eénmaal je de doos aan de bovenkant opent, komen alle Veusselse verwennerijen tevoorschijn. Naast een mini-fles Veusseltje en een flesje Schapenhofke (blond bier), tref je ook andere smaakvolle streekproducten aan, zoals de cementzakjes - verrukkelijke pralines van Bakkerij Adams-Adriaensen - en een potje honing van Bijencentrum De Raam. Daarnaast is er ook plaats voor een pakje zaadmengsel voor 1-jarige snijbloemen en een groentenzakje met het logo van Rijkevorsel op dat je kunt gebruiken bij het winkelen.

Te koop in het gemeentehuis en in de bib

Wil je graag iemand verrassen met onze Veusselse Verwennerij? Aan de onthaalbalie van het gemeentehuis en in de Leo Pleysierbibliotheek kun je de geschenkbox kopen voor een bedrag van € 25. Wens je een grote bestelling te doen, dan breng je ons hierover best van tevoren op de hoogte.