Print

Sportgala

Update: nieuwsbericht 'Een terugblik op het Sportgala 2020-2021'

-----------------------------------------------------------

Op vrijdag 6 mei 2022 worden onze Rijkevorselse kampioenen en unieke personen in de sportwereld gevierd tijdens het Sportgala.

Langs deze weg willen we iedereen oproepen om een sporter, vrijwilliger, kampioen, bestuurslid, trainer, sportploeg, … kandidaat te stellen die een grote toevoeging is aan het sportlandschap van Rijkevorsel 2020 & 2021. Nog tot en met 4 april kunnen kandidaturen ingediend worden bij de sportdienst.

Met deze editie gooien we het traditionele concept van het sportgala helemaal om. Dit jaar gaan we op zoek naar de meest unieke personen in de sportwereld van Rijkevorsel.

Heb jij die ene ultieme sporter of ploeg waar jullie als vereniging heel trots op zijn? Of vind je dat het tijd is dat die ene vrijwilliger, trainer of bestuurslid die elke week klaar staat voor de club wordt geëerd? Het kan dit jaar allemaal volgens het nieuwe concept van het sportgala!

Voorwaarden waaraan de kandidaten moeten voldoen:

  • Inwoner zijn van Rijkevorsel
  • Actief zijn in een Rijkevorselse vereniging of gevestigd zijn in Rijkevorsel
  • Een unieke persoon zijn in de sportwereld van Rijkevorsel voor 2020 en 2021= Een belangrijke bijdrage leveren aan het sportgebeuren in Rijkevorsel en/of een bijzondere actieve sportcarrière hebben/gehad

Kandidaturen, alsook overzichten van kampioenen in 2020 en 2021, kunnen binnengebracht worden bij de dienst vrije tijd tot en met 4 april 2022. De nodige formulieren vind je hieronder terug of kun je bekomen bij de dienst vrije tijd.