Print

Sportgala - 3 maart 2023

Op vrijdag 3 maart 2023 worden onze Rijkevorselse kampioenen en laureaten in de sportwereld gevierd tijdens het Sportgala.

Met deze editie gaan we op zoek naar de sportjongere, sportman, sportploeg, sportvrouw en sportvrijwilliger van het jaar 2022. We zoeken dus de meest unieke personen in de sportwereld van Rijkevorsel.

Heb jij die ene ultieme sporter of ploeg waar jullie als vereniging heel trots op zijn? Of vind je dat het tijd is dat die ene vrijwilliger, trainer of bestuurslid die elke week klaar staat voor de club wordt geëerd? Het kan dit jaar allemaal op het sportgala!

Voorwaarden waaraan de kandidaten moeten voldoen:

  • Inwoner zijn van Rijkevorsel
  • Actief zijn in een Rijkevorselse vereniging of gevestigd zijn in Rijkevorsel
  • Een unieke persoon zijn in de sportwereld van Rijkevorsel voor 2022 = een belangrijke bijdrage leveren aan het sportgebeuren in Rijkevorsel en/of een bijzondere actieve sportcarrière hebben/gehad.

Kandidaturen en overzichten van kampioenen in 2022 konden binnengebracht worden bij de dienst vrije tijd tot en met 13 februari 2023. De nodige formulieren vind je hieronder terug of kun je bekomen bij de dienst vrije tijd.

Iedereen is welkom op vrijdag 3 maart 2023 om samen te klinken op het voorbije sportjaar 2022.