Print

Stickerboek Rijkevorsel

Rijkevorsel gaat op stickerjacht!

Het lokaal bestuur Rijkevorsel brengt een uniek stickerboek van en over Rijkevorsel uit! Het album is gevuld met talrijke leuke foto’s uit Rijkevorsel en bevat interessante weetjes over alles wat de jeugd aanbelangt binnen de gemeente. Alle inwoners kunnen een gratis stickerboek ontvangen. Stickers kun je bekomen bij de deelnemende handelaars en ondernemers van Rijkevorsel.

Toon jouw volledige stickerboek voor het einde van het jaar!

Is jouw stickerboek van Rijkevorsel al helemaal volgeplakt en wil je kans maken op een mooie prijs? Toon hem dan ten laatste op 31 december 2021 in de bib, het gemeentehuis of bij de sociale dienst.

Jouw boek is volledig als je alle genummerde stickers in het boek hebt verzameld. De stickers met de logo's van de deelnemers hoef je dus niet in je bezit te hebben om kans te maken op een prijs.

Het stickerboek is een groot succes geworden: de voorbije maanden zijn er bijna 50 000 pakketjes met stickers verdeeld.

Stickerpakjes te koop vanaf dinsdag 21 december

Is het jou nog niet gelukt om alle stickers van het stickerboek van Rijkevorsel te bemachtigen? Vanaf dinsdag 21 december biedt het lokaal bestuur stickerpakjes te koop aan in het gemeentehuis. Misschien nog wel een leuk cadeau voor onder de kerstboom?

Wat bieden we aan?

  • 10 stickerpakjes voor een bedrag van € 2,5
  • 1 doos met 270 stickerpakjes + een blanco stickerboek voor € 50

Hiervoor kun je terecht bij de onthaalbalie in het gemeentehuis tijdens de openingsuren.

 

Een album op maat van jongeren

Het stickerboek richt zich in het bijzonder op de jeugd van Rijkevorsel. Daarom krijgen alle gezinnen met kinderen en jongeren van 6 tot en met 15 jaar binnenkort een gratis stickerboek in de brievenbus.

Maar ook andere inwoners kunnen een gratis album bekomen. In de editie september van de 2310 (bedeling vanaf 25 tot en met 28 augustus) kun je op pagina 5 een bon uitknippen. Vul jouw gegevens op de bon in en geef deze af aan de medewerkers bij de onthaalbalie in het gemeentehuis, de sociale dienst of de Leo Pleysierbibliotheek. In ruil ontvang jij ook een exemplaar van het Rijkevorselse stickerboek.

Ga op stickerjacht bij onze lokale ondernemers

Eénmaal je beschikt over het stickerboek kan jouw zoektocht naar stickers beginnen. De stickerpakjes kun je verkrijgen bij de deelnemende zaken in Rijkevorsel. Wie er allemaal meedoet, ontdek je op deze pagina. Hier vind je de contactgegevens, de openingsuren en de stickeracties van de deelnemende zaken terug. Neem zeker ook een kijkje op hun websites of hun Facebookpagina's voor nieuwe acties.

Elke handelszaak heeft ook een eigen stickertje. Dus wil je je album helemaal vol, dan moet je hen allemaal een bezoekje brengen. Ook bij de diensten van het lokaal bestuur zal je stickerpakjes kunnen verzamelen. Hou dus zeker ook de sociale mediakanalen van het lokaal bestuur in het oog.

Is jouw stickerboek helemaal vol? Toon hem dan ten laatste op 31 december 2021 in de bib, het gemeentehuis of bij de sociale dienst. Wie weet win jij dan nog een leuke prijs !

Een stickerboek voor en door Rijkevorsel

Alle verenigingen met een jeugdwerking kregen de kans om deel te nemen aan het album. Aan de hand van heel wat leuke actiefoto’s (her)beleef je niet alleen hun activiteiten maar krijg je meteen ook een mooie inkijk in hun werking. Misschien wil jij wel lid worden?

Snuif ook de sfeer op van enkele toffe plekken in Rijkevorsel en kom meer te weten over activiteiten en evenementen binnen onze gemeente. Waar kun je gaan skaten? Of met je vrienden gaan ravotten? Of paaseieren gaan rapen? En wie doet op zondag de molen draaien? Allemaal vragen waarop je na het lezen van het boek een antwoord weet!

Ook de diensten van het lokaal bestuur stellen zich voor. Zo weet je bij wie je in de toekomst terechtkunt met al jouw vragen. Zie je een play-symbooltje staan ? Download de VEEEW-app via Google Play of de Apple App Store, beweeg je smartphone over de foto en het beeld komt tot leven!

 
 

We wensen iedereen heel veel verzamelplezier!