Print

Registreer jouw zaak of vereniging op de 2310-app

Het lokaal bestuur beschikt over een eigen app, de 2310-app. Met deze gemeentelijke app willen we onze inwoners nog beter informeren en willen we de dienstverlening naar een hoger niveau tillen. 

Niet alleen de diensten van het lokaal bestuur, maar ook ondernemers, verenigingen en zorgverstrekkers kunnen via de app communiceren met de inwoners, klanten en leden. Het lokaal bestuur nodigt dan ook alle handelaars, verenigingen, zorgverstrekkers met vestiging in Rijkevorsel uit om zich via de 2310-app te registreren.

Een pagina voor jouw onderneming of vereniging

Wil je als ondernemer of vereniging een eigen pagina op de 2310-app, dan moet je je eerst registeren. Volg hiervoor de stappen in de handleiding 'Jouw app registreren en publiceren in vijf stappen' (pdf). Een pagina aanmaken en vervolledigen doe je best op een PC of laptop.

Heel belangrijk is dat je bij punt 3 alle gevraagde gegevens invult. Pas dan - en na goedkeuring door de gemeente - wordt jouw pagina gepubliceerd op de 2310-app.

Tip! Via de knop 'Je buurt in kaart' kunnen inwoners op de app zoeken naar verenigingen of ondernemers. Geef daarom in het dashboard bij 'Instellingen/Algemeen' voldoende trefwoorden op, zodat inwoners jouw vereniging of bedrijf meteen terugvinden.

Hoe de app gebruiken in functie van jouw pagina?

Op de website van Fairville vind je extra info, handleidingen en filmpjes hoe de app te gebruiken:

Meer info

Heb je vragen, dan kun je terecht bij:

Succes met jouw pagina op onze app!