Print

Begeleiding en hulpverlening

Sociale dienst Rijkevorsel

De sociale dienst ondersteunt kinderen, jongeren en hun ouders op verschillende vlakken. Je kan hier terecht voor vragen met betrekking tot financiële tegemoetkomingen, onderwijscheques, cadeaupakketten van vzw Feestvarken, …

 

Vroedvrouwenpraktijk De Kraal

De vroedvrouwenpraktijk De Kraal staat klaar om je te begeleiden tijdens de zwangerschap en kraamperiode, dit tot je kindje één jaar is. Zowel een prenatale consultatie, infosessies en consultaties in de kraamperiode doen ze thuis. Als vroedvrouw staan ze je bij in de verschillende fases die jij als ouder en kind doorloopt. 

 

Ferm Kraamzorg

Ferm Kraamzorg ondersteunt jou en je gezin met gespecialiseerde kraamzorg voor baby, mama en de rest van het gezin. Ze staan in voor de verzorging van mama en baby, hulp in het huishouden, opvang voor kinderen en hulp bij (borst-)voeding.

 

Familiehulp

Familiehulp heeft een equipe kraamzorg die ze inzetten in de periode net voor/na de bevalling in functie van de vraag van het gezin. Ook hebben ze een ploeg avondzorg die kan ondersteunen bij huiswerkbegeleiding van kinderen.

 

Pleegzorg Provincie Antwerpen

Pleegouder worden? Pleegzorg provincie Antwerpen biedt ondersteuning aan kinderen, jongeren, ouders en pleegouders. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe pleeggezinnen!