Print

Aankomst Sinterklaas in Rijkevorsel

Vanuit Spanje bereikte ons het heuglijke nieuws dat Sinterklaas ook dit jaar zal aankomen in Rijkevorsel! De Sint en zijn pieten zullen deze keer niet per boot arriveren: je mag hen verwachten in de tuin van de Kinderclub in Sint-Jozef

Op zaterdag 27 november zijn alle kinderen vanaf 9.30 uur welkom in de tuin van de Kinderclub Sint-Jozef (Pioenstraat 26) om samen met ons de troon van de Sint te versieren, pietenhoeden te maken, … 

Rond 10.30 uur verwachten we de Sint en zijn pieten in de Kinderclub en kunnen we samen liedjes zingen. Sinterklaas heeft ons beloofd dat hij voor ieder kind een klein cadeautje zal meebrengen.

Belangrijk: 

  • Iedereen vanaf 10 jaar is verplicht om een mondmasker te dragen tijdens het evenement.
  • Bezoekers vanaf 12 jaar krijgen enkel toegang tot het evenement na het voorleggen van hun Covid Safe Ticket aan de ingang.

Deze intocht is een organisatie van de jeugddienst samen met Toerisme Rijkevorsel en jeugdtheater Globe. Vooraf inschrijven voor dit feest is niet nodig.

Verkeersmaatregelen

  • Een gedeelte van de Pioenstraat - vanaf het kruispunt met de Essenweg tot Pioenstraat 22 - wordt op zaterdag van 9.30 tot 13.00 uur afgesloten voor al het verkeer. Alle doorgaand verkeer dient tijdens deze periode volgende omleiding te volgen: Pioenstraat, Essenweg, Kerkdreef, Pastoor Lambrechtsstraat en omgekeerd.
  • Van 9.30 tot 13.00 uur geldt er eveneens een parkeerverbod op de parkeervoorzieningen aan Kinderclub Sint-Jozef.

Meer info