Print

Openluchtcinema zomer 2021

Zaterdag 14 augustus 2021: The Racer

Lokaal bestuur Rijkevorsel in samenwerking met @Veussel

Zomer 1998. De openingsritten van de Tour de France zijn verhuisd naar Ierland. De Belgische wielrenner Dom Chabol, bijna aan het einde van zijn carrière, is één van de beste ‘domestiques’ (meesterknechten) van de afgelopen 20 jaar in de Tour. Het is een zware, opofferende rol: tempo instellen, wind tegenhouden en ondersteuning bieden zodat de sprinter van het team als eerste over de meet komt – en zelf voor de overwinning gaan is geen optie. Maar Dom koestert in het geheim een verlangen om de gele trui te dragen, slechts één keer – voor het einde van zijn carrière.

Het lokaal bestuur organiseert samen met @Veussel een filmvoorstelling van The Racer in openlucht. Je bent welkom vanaf 19.30 uur op het molenterrein aan de Looiweg. De film start om 21.00 uur. Er is ter plaatse een beperkt aantal stoelen beschikbaar.

Deze film bevat mogelijk beelden die niet geschikt zijn voor jonge kijkers.

  • Gratis op het molenterrein (Looiweg)
  • Deuren: 19.30 uur – Film: 21.00 uur
  • Bekijk de trailer hier.

 

Zaterdag 11 september 2021: The Lion King

Lokaal bestuur Rijkevorsel in samenwerking met Chiro Rijkevorsel

Op de Afrikaanse savanne is een toekomstige koning geboren. De jonge welp Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, die hij later zal opvolgen. Maar niet iedereen in het koninkrijk is blij met de komst van de nieuwe kroonprins. Scar, Mufasa’s broer en voormalig troonopvolger, heeft duistere plannen. Een groot drama vol verraad leidt tot Simba’s ballingschap. De jonge leeuw groeit op te midden van een wonderlijk stel nieuwe vrienden en komt uiteindelijk tot het besef dat hij zijn rechtmatige plaats op de troon moet opeisen.

Het lokaal bestuur organiseert samen met Chiro Rijkevorsel een openluchtfilmvoorstelling van The Lion King in de originele versie (Nederlands gesproken tekenfilm). Je bent welkom vanaf 19:30 uur op de weide aan Bavelstraat 97. De film start om 20:00 uur. Er is ter plaatse een beperkt aantal stoelen beschikbaar.

  • Gratis op de weide bij Bavelstraat 97 (op 300 m van de Chiro)
  • Deuren: 19:30 uur - Film: 20:00 uur
  • Bekijk hier een clip uit de film.
     

Meer info

03 340 00 52
cultuurdienst@rijkevorsel.be

Activiteiten onder voorbehoud van eventuele op dat moment geldende coronamaatregelen.