Print

Jeugdboekenmaand: maart 2023

De lente komt eraan. De dagen worden weer wat langer, de vogeltjes beginnen al wat meer te fluiten en hier en daar durft er ook al een bloemetje te komen piepen. Met een beetje geluk vind je zelfs een klavertje vier! Alle gelukszoekers moeten zeker de bib bezoeken in maart. Tijdens de jeugdboekenmaand barst de bib namelijk van geluk!

Dat geluk bestaat uit de klavertjes vier die alle kinderen tot 12 jaar mogen binnenbrengen. Kleutertjes kleuren een mooie prent en oudere kinderen knutselen zelf een klavertje vier. De prenten zijn in de bibliotheek, op de website van Rijkevorsel of onderaan deze pagina te vinden. Op het einde van de maand worden er op goed geluk ook enkele prijzen geloot. Breng zeker iets binnen en misschien word jij wel onze gelukkige winnaar! Naast alle klavertjes zal de bib ook geluksboeken tentoonstellen, leuke boeken waardoor jij je gelukzalig zal voelen!

Om al dat geluk binnen te houden, bouwt de bib een geluksmuur. Iedereen kan zijn of haar steentje bijdragen door een klein gelukje op het formulier in te vullen en bij de bib binnen te brengen. Kom je met één formulier niet toe voor al jouw #mijnkleingelukskes? Dan kun je in de bib een nieuw formulier vinden. Ook de Rijkevorselse bakkers delen formuliertjes uit. Kom zeker eens langs en ontdek waar Rijkevorsel gelukkig van wordt!

 
Illustratie: Trui Chielens - Vorm: Kris Demey