Print

Fiets-, mountainbike-, wandel- en looptochten in 2310

De hele maand oktober 2023

Heb jij zin om je gemeente vanbinnen en vanbuiten te leren kennen? Ga jij graag uitdagingen aan? Verken je graag trage wegen te voet of met de fiets? Probeer dan zeker de verschillende tochten uit die het lokaal bestuur en Toerisme Rijkevorsel hebben uitgestippeld. Niet toevallig zijn bijna alle tochten 23,10 km lang. Is de wandeltocht voor jou te lang, maar wil je toch je steentje bijdragen? Probeer dan zeker de verkorte route.

De 2310-tochten zijn niet voorzien van wegwijzers. Je ontdekt de routes in de folder die je hieronder kunt downloaden. Of neem een papieren exemplaar mee bij de onthaalbalies in het gemeentehuis, de Leo Pleysierbibliotheek en de sociale dienst.

Het GPX-bestand van de mountainbike-route kun je hieronder downloaden. Volg hiervoor de aangegeven stappen.

GPX - MTB-route 23,10 km

  • Klik met je rechtermuisknop op de link hierboven
  • Klik op 'bestand downloaden' of 'link opslaan als...'
  • Sla het GPX-bestand op
  • Zet het GPX-bestand op jouw gps-toestel en/of open het in jouw gps-applicatie

Registreer jouw kilometers!

Samen met jou willen we de uitdaging aangaan om in oktober zoveel mogelijk kilometers te wandelen, te lopen of te fietsen. Registreer dus zeker jouw afgelegde kilometers via het formulier (zie knop onder). Geraken we op het einde van de 2310-maand aan een totale afstand van 23 100 km, dan trakteert het lokaal bestuur op 31 oktober, na de lichttocht, op een gratis drankje.