Print

Verwendag Leo Pleysierbibliotheek

Op de jaarlijkse verwendag zetten we de bibliotheekbezoekers eens extra in de bloemetjes. Je kunt in de bib terecht voor een hapje en een drankje. En natuurlijk wordt er ook dit jaar weer een boekenverkoop georganiseerd.

Ook voor de kleinste lezers is er animatie voorzien. En dat is niet alles! De verwendag zal ook muzikaal opgeluisterd worden door Den A-kant.

Iedereen welkom van 10.00 tot 13.00 uur.

Meer info:
www.rijkevorsel.be/verwendag

Boekenverkoop

Traditioneel is er een boekenverkoop tijdens de verwendag op zaterdag 14 oktober, en dit van 10.00 uur tot 13.00 uur. Deze vindt plaats in zaal Forsela, boven de Leo Pleysierbibliotheek.

Maandag 16 oktober wordt er nog een extra dag voor de boekenverkoop voorzien. Zo krijgt iedereen die niet kon deelnemen aan de verwendag, toch nog een kans om enkele tweedehandsboeken op de kop te tikken.

En op maandag 16 oktober zijn ook de avondopeningsuren van de bibliotheek, omwille van de festiviteiten 2310-maand ‘Laat lezen’, aangepast, namelijk tot en met 23.10 uur.

De zaal Forsela zal tijdens de openingsuren van de bib hiervoor toegankelijk zijn. Hier kun je dan boeken uitkiezen die je in de bibliotheek kunt afrekenen.

Hopelijk tot dan!

 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Locatie
Leo Pleysierbibliotheek
Hoogstraatsesteenweg 19
2310 Rijkevorsel
Datum
14/10/2023
Uren
-
Georganiseerd door

Lokaal bestuur Rijkevorsel

Prijs
gratis
Prijs beschrijving

Basistarief: 0 euro

Leeftijd
-
Contactpersoon
Telefoonnummer
03 340 00 50
Locatie
Lokaal bestuur Rijkevorsel
Molenstraat 5
2310 Rijkevorsel
BE