Print

Kinesist / Ergotherapeut / Orthopedagoog WZC Prinsenhof

Het lokaal bestuur en WZC Prinsenhof zijn op zoek naar een kinesist (looncode IFIC 15), ergotherapeut (looncode IFIC 14) of orthopedagoog (looncode IFIC 14):

  • met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur,
  • in halftijds dienstverband (19/38 uur),
  • met aanleg van een wervingsreserve van twee jaar.

Beknopte functiebeschrijving

Je werkt onder leiding van het clusterhoofd ouderenzorg. Samen met een team van zorgkundigen, verpleegkundigen, … zorg je ervoor dat onze bewoners zich thuis voelen.

Je werkt concreet mee aan een gevarieerd aanbod aan activiteiten en stimuleert de bewoners in hun dagelijkse activiteiten. Hierbij staan het welzijn en welbevinden van de bewoners steeds centraal. Je bent mee verantwoordelijk voor een correct gebruik van de juiste hulpmiddelen, het toepassen van hef- en tiltechnieken, het in stand houden van de mogelijkheden van de bewoners, …

Profiel

Je streeft een kwaliteitsvolle verzorging na. Je draagt integriteit en kwaliteit hoog in het vaandel. Je toont een grote affiniteit met ouderenzorg en een grote betrokkenheid bij het werk. Je werkt vlot in teamverband.

Verdere informatie

  • Je bent titularis van een diploma kinesitherapie, ergotherapie of orthopedagogie.
  • Schoolverlaters worden toegelaten tot de selectie.

Download hier de informatiebrochure met een uitgebreide functiebeschrijving, de wedde, een overzicht van de aanwervingsvoorwaarden, de selectieprocedure, e.d. 

Heb je interesse in deze uitdagende job?

Bezorg je sollicitatiebrief en CV, een recent uittreksel uit het strafregister en een kopie van je diploma aan de personeelsdienst uiterlijk op 27 juni 2023. Dit kan via e-mail of per post t.a.v. het vast bureau, Molenstraat 5 - 2310 Rijkevorsel.