Print

Werkman groenbeheer E1-E3

Het lokaal bestuur is op zoek naar een (m/v) werkman groenbeheer (E1-E3):

  • met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur,
  • in voltijds dienstverband (38/38 uur),
  • met aanleg van een wervingsreserve

Beknopte functiebeschrijving

Als groenarbeider sta je in voor het uitvoeren van taken betreffende de aanleg en het onderhoud van onze gemeentelijke groenvoorzieningen. Je werkt hierbij onder het gezag van de ploegbaas groenbeheer.

Profiel

Je hebt groene vingers en je toont een grote interesse in groenbeheer. Je bent bereid en beschikt over het nodige enthousiasme om bij te leren. Je werkt gedreven en correct en kan zelfstandig opdrachten uitvoeren.

Verdere informatie

Bij voorkeur heb je enige ervaring in een gelijkaardige functie. Er zijn geen diplomavereisten. Een rijbewijs B is een pluspunt. Er wordt een selectieprocedure georganiseerd.

Een informatiebrochure met een uitgebreide functiebeschrijving, de wedde, een overzicht van de aanwervingsvoorwaarden, de selectieprocedure, e.d. kan worden opgevraagd bij de personeelsdienst.

Heb je interesse in deze uitdagende job?

Om een geldige kandidatuur in te dienen en dus te kunnen deelnemen aan de selectie, bezorg je je sollicitatiebrief en CV, alsook een recent uittreksel uit het strafregister aan de personeelsdienst uiterlijk op 17 maart 2021.

Verstuur je schriftelijke kandidatuur aangetekend per post of geef deze af tegen ontvangstbewijs op de personeelsdienst, t.a.v. het college van burgemeester en schepenen, Molenstraat 5 te Rijkevorsel. Je kunt je kandidatuur ook per e-mail indienen.