Print

Keukenmedewerker (E1-E3)

WZC Prinsenhof gaat over tot de aanwerving van een keukenmedewerker (E1-E3):

  • met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur,
  • in voltijds dienstverband (38/38 uur) en in halftijds dienstverband (19/38 uur)
  •  met aanleg van een wervingsreserve van twee jaar

Beknopte functiebeschrijving

Als keukenmedewerker help je de kok bij de werkzaamheden in de keuken van het woonzorgcentrum en sta je mee in voor de externe maaltijdbedeling aan huis. Afwassen en het onderhoud van de keuken maken een groot deel uit van je takenpakket.

Profiel

Je hebt inzicht in de werking van een grootkeuken en je bent geïnteresseerd in ouderenzorg. Je streeft een kwaliteitsvolle dienstverlening na. Je staat graag ten dienste van anderen en je kunt je flexibel opstellen.

Verdere informatie

Bij voorkeur heb je ervaring in een gelijkaardige functie. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Je dient te slagen voor de selectieprocedure. Een informatiebrochure met een uitgebreide functiebeschrijving, de wedde, een overzicht van de aanwervingsvoorwaarden, de selectieprocedure, e.d. kun je onderaan deze pagina terugvinden.

Heb je interesse voor deze uitdagende job?

Bezorg je sollicitatiebrief en CV, een recent uittreksel uit het strafregister én een kopie van je rijbewijs aan de personeelsdienst uiterlijk op 6 augustus 2019. Je verstuurt je schriftelijke kandidatuur aangetekend per post of geeft deze af tegen ontvangstbewijs bij de personeelsdienst, t.a.v. het vast bureau, Molenstraat 5 te Rijkevorsel. Je kunt je kandidatuur ook per e-mail indienen.