Laatste nieuws

Affichecampagne ‘Word jij mijn sneeuwheld?’

Het lokaal bestuur voorziet affiches met het opschrift ‘Word jij mijn sneeuwheld?’ om inwoners te helpen die hun voetpad of oprit niet zelf ijs- of sneeuwvrij kunnen maken. Door de affiche op te hangen kunnen deze personen kenbaar maken dat ze geholpen willen worden.
Wil je inwoners helpen met het sneeuw- of ijsvrij maken van hun voetpad of oprit? Neem dan contact op met de sociale dienst van het OCMW. Een warm gebaar tijdens deze koude winterdagen!

Lees meer
Lees meer

UiT in Rijkevorsel

Lees meer

  in Rijkevorsel

Lees meer

  in Rijkevorsel

Blokken rechts

Lees meer

  in Rijkevorsel

Lees meer

  in Rijkevorsel

Blokken rechts

Alle activiteitenLees meer

Laatste nieuws

Blokken frontpage left

Aster Berkhofbibliotheek gesloten op woensdagnamiddag 24 juli 2019

Uitzonderlijk zal de Aster Berkhofbibliotheek in Sint-Jozef Rijkevorsel gesloten zijn op woensdagnamiddag 24 juli 2019.

Lees meer

Mogelijke hinder door werken op donderdag 25 juli

Op donderdag 25 juli a.s. wordt er gewerkt aan de server in het gemeentehuis. De kans is reëel dat er korte stroomonderbrekingen zullen zijn tijdens de openingsuren van onze administratieve diensten.

Lees meer

Bescherm je tegen hitte en ozon

Nu het zomer is, kunnen we extra lang genieten van de zon en de warmte, maar het is ook opletten geblazen. Hoge temperaturen met daarbij vaak hoge ozon- en fijn stof-concentraties zorgen voor heel wat gezondheidsklachten. Om dit te beperken, is het belangrijk dat we met z’n allen extra waakzaam blijven tijdens warme dagen, zowel voor onszelf als voor onze buren.

Lees meer

Tijdelijk oppompverbod voor alle onbevaarbare waterlopen in Rijkevorsel

Wegens de aanhoudende droogte stelt de Antwerpse gouverneur via politiebesluit een captatieverbod voor  verschillende stroomgebieden in omdat het waterpeil er kritisch laag is. In Rijkevorsel geldt het verbod voor alle onbevaarbare waterlopen.

Lees meer

Hulp van de brandweer tijdens het wespenseizoen

Wespennesten zijn een jaarlijks terugkerende plaag. Ontdek je een wespennest in jouw tuin of op straat, dan kun je dit melden via het online meldingsformulier op de website van Hulpverleningszone Taxandria. In Rijkevorsel worden de wespennesten bestreden op maandag, woensdag of vrijdag.

Lees meer
Alle nieuwsberichtenLees meer

Pagina's