Print

WZC Prinsenhof zoekt jongeren voor Joka-kamp

Tijdens de paasvakantie en de zomermaanden organiseert Joka kampen voor jongeren in woonzorgcentra, voorzieningen voor personen met een beperking, psychiatrie en asielcentra. De jongeren (16+) leven een week in de voorziening, geven de bewoners extra aandacht en organiseren animatieactiviteiten voor hen. Zo bezorgen ze de bewoners - en zichzelf - een weekje andere en onvergetelijke vakantie. Een ervaring om nooit te vergeten!
 

WZC Prinsenhof in Rijkevorsel hecht veel belang aan een warme en persoonlijke omgeving voor haar bewoners. Jongeren bieden een grote meerwaarde om de buitenwereld binnen te brengen in het woonzorgcentrum, dit op een positieve en speelse manier. Daarom besloot WZC Prinsenhof een Joka-kamp te laten doorgaan van 15 tot en met 20 juli 2018. Er zijn nog steeds plaatsen om mee te gaan op dit unieke kamp!

Ben jij tijdens de zomer op zoek naar vrijwilligerswerk in de zorgsector? Doe je dit graag in groep samen met andere jongeren? Dan is een Joka-kamp zeker iets voor jou!

Je vindt de volledige kampkalender en alle informatie terug op www.jokaweb.be. Schrijf je via de website in en dan kan het aftellen naar de zomer beginnen! Tot op kamp!

Meer info

✉ Wzc Prinsenhof: Helhoekweg 19 - 2310 Rijkevorsel
☎ 03 340 39 00
jroos@ocmwrijkevorsel.be

✉ Joka: Liefdadigheidstraat 39, 1200 Brussel
☎ 02 248 10 42
•info@jokaweb.be