Print

WZC Prinsenhof zoekt jobstudenten zorgkundige en verpleging

Nieuwsbericht 17 januari 2019

Het woonzorgcentrum Prinsenhof zoekt voor de maanden juli, augustus en september 2019 nog enkele studenten zorgkundige/verpleegkundige die samen met het team van het woonzorgcentrum willen instaan om een kwaliteitsvolle zorgverlening te verlenen aan onze bewoners.

Voorwaarden

  • Je hebt minimaal het 7de jaar zorgkundige of de 2de module verpleging met goed gevolg doorlopen op het ogenblik dat jouw contract als jobstudent van start gaat.
  • Bij voorkeur heb je jouw registratienummer als zorgkundige reeds in het bezit of beschik je hierover als je start als jobstudent.

Solliciteren

Je richt jouw sollicitatiebrief met CV, kopie voor- en achterzijde identiteitskaart, motivatie en de periode waarin je kunt werken als jobstudent aan OCMW Rijkevorsel, t.a.v. de dagelijks verantwoordelijke bejaardencomplex Prinsenhof, Helhoekweg 18 - 2310 Rijkevorsel. Of bezorg het via e-mail: jroos@ocmwrijkevorsel.be.

Jouw sollicitatiebrief dient ten laatste bij ons toe te komen op vrijdag 22 februari 2019. In de loop van de volgende weken word je dan gecontacteerd voor een sollicitatiegesprek.

Meer info

✉ Wzc Prinsenhof: Helhoekweg 19 - 2310 Rijkevorsel
☎ 03 340 39 00
jroos@ocmwrijkevorsel.be