Print

Word jij ook een dementievriend? Steun onze actie voor De Warmste Week!

Nieuwsbericht 29 november 2019

Het lokaal bestuur van Rijkevorsel ondersteunt Expertisecentrum Dementie Tandem in het kader van De Warmste Week. Doe jij ook mee aan onze actie? Voor een bedrag van € 5 kun je een vergeet-mij-nietje pin en sleutelhanger kopen. Met jouw aankoop toon je je hart voor mensen met dementie en steun je het Expertiscentrum Dementie Tandem.

Vergeet-me-nietje pins en sleutelhangers

Het lokaal bestuur heeft zich voorgenomen om deze legislatuur dementie onder de aandacht te brengen. We willen informeren en sensibiliseren over dementie en inspanningen ondernemen om het welbevinden van mensen met dementie te verhogen. Met een eerste actie ondersteunen we Expertisecentrum Dementie Tandem in het kader van De Warmste Week.

Alle personeelsleden en raadsleden van het lokaal bestuur Rijkevorsel zullen tot en met 24 december (het einde van De Warmste Week) een vergeet-mij-nietje pin en sleutelhanger zichtbaar dragen tijdens de werkuren.

Het vergeet-mij-nietje staat symbool voor een toekomst waar dementie geen taboe meer is. Door de pin op te spelden en de sleutelhanger te gebruiken, willen we met z’n allen een dementievriendelijke boodschap uitdragen naar de inwoners van Rijkevorsel en laten we zien dat we mensen met dementie en hun naasten niet vergeten!

Word een dementievriend en koop een pin en sleutelhanger!

Word jij ook een dementievriend? Doe dan mee aan onze actie voor De Warmste Week! Vanaf maandag 2 december verkopen we de pins en sleutelhangers voor een bedrag van € 5.

De speldjes en sleutelhangers zijn verkrijgbaar

  • bij Woonzorgcentrum Prinsenhof (Helhoekweg 18)
  • en aan de onthaalbalie van het gemeentehuis tijdens de openingsuren (Molenstraat 5)

Hierbij vragen we vriendelijk om gepast geld mee te nemen. De opbrengst schenken we nadien aan Tandem.

Met jouw aankoop toon je je hart voor mensen met dementie en steun je het Expertiscentrum Dementie Tandem!