Print

Woonzorgcentrum Prinsenhof bestaat 25 jaar!

Nieuwsbericht 29 maart 2021

Op vrijdag 26 maart vierde WZC Prinsenhof haar 25-jarig bestaan. Ondanks de huidige coronasituatie wilden we deze gebeurtenis niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Daarom werden de bewoners getrakteerd op tal van lekkers. Burgemeester Dorien Cuylaerts en schepen van sociale zaken Bert Vangenechten kwamen op bezoek en mochten het snoeplint doorknippen.

Op vrijdag 26 maart was het dag op dag 25 jaar geleden dat de eerste bewoner werd verwelkomd in het woonzorgcentrum. Een zilveren jubileum vier je niet elke dag. Daarom werden alle bewoners eens extra verwend met een uitgebreid ontbijt en een feestelijk middagmaal.

Os Kroam

In de namiddag werd een oude snoepkraam ingehuldigd, vol met lekker snoepgoed uit het verleden. Burgemeester Dorien Cuylaerts en schepen van sociale zaken Bert Vangenechten knipten hiervoor een toepasselijk snoeplint door. De kraam werd samen met Sodexo ontwikkeld en kreeg de toepasselijke naam ‘Os Kroam’. Al die geuren en smaken riepen voor velen uiteraard heel wat fijne herinneringen op.

Al rijdend brachten we met de kraam ook een bezoekje aan de bewoners van de assistentiewoningen. Zij kregen ook een lekkere zak snoep en een heerlijke Brusselse wafel. Zo konden ook zij mee genieten van de festiviteiten ter ere van het 25-jarig bestaan van WZC Prinsenhof!

Wanneer de maatregelen het toelaten zal er nog een uitgebreidere viering georganiseerd worden.