Print

Werken kerkhof centrum

Update 15 september 2020

Het kerkhof in het centrum zal op vrijdag 18 september de hele dag gesloten zijn voor bezoekers. Op deze dag zal de aannemer beton storten en wordt de oppervlakte na het drogen uitgewassen.

Er wordt gewerkt buiten de normale werkuren. Het is dus mogelijk dat er enige lawaaihinder is door de werken op vrijdagavond, -nacht en eventueel ook zaterdagochtend.

Nieuwsbericht 24 augustus 2020

In september start een aannemer met de aanleg van betonverharding op het kerkhof in het centrum.

Het betreft de tweede en laatste fase van de vernieuwing van de paden op het kerkhof. De bestaande klinkerverharding wordt opgebroken en vervangen door een verharding in uitgewassen beton.

Deze werken zijn identiek aan de werken die enkele jaren geleden werden uitgevoerd waarbij het oudere gedeelte van het kerkhof werd vernieuwd. Naar aanloop van de start van de aannemer werden ondertussen al voorbereidende werken uitgevoerd door onze eigen medewerkers (wegnemen van beplanting). Eind augustus breken onze medewerkers de klinkerverharding op en aansluitend start de aannemer.

Deze werkzaamheden kunnen op bepaalde momenten voor hinder zorgen. Wij denken dan aan geluids- en stofhinder (afhankelijk van het weer) en aan de bereikbaarheid naar dit kerkhofgedeelte.

Mogen wij hiervoor op je begrip rekenen.